Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1999
Wysłany: 08-10-2006, 22:30 Czy to jest oryginalny zagłówek?
Mam taką wątpliwość odnośnie zagłówków w naszej Pumce.
Zakupiona miała tylko jeden zagłówek, po stronie kierowcy, pasażera brak. Chcąc dokupić drugi zgłówek szukałem i udało mi się dopasować z fiesty 3-y drzwiowej. Jednak czy to jest orginalny z pumy mam watpliwość, bo przy pochylaniu oparć i próbie dostania się do tylniej kanapy zagłówek bije centralnie w osłonę przeciwsłoneczną. W ten sposób pozbyłem się w niej lusterka .
szukałem po zdjęciach i mam wrażenie że sa dwie werse zagłówków w nowszych pumach inne w starszych inne.
Jest to prawdą czy oczy mnie zawodzą ??
Oto zdjęcie mojego zagłówka:
Jestem ciekaw wypowiedzi na ten temat.
Ostatnio zmieniony przez Passenger 08-10-2006, 23:38, w całości zmieniany 2 razy
Tak, są ZTCP dwie wersie zagłówków a wynika to z tego, że Pumy '97 i '98 mają inne fotele niż '99 i nowsze. Do tego dochodzą jeszcze fotele Recaro z jeszcze innymi zagłówkami...
Gaydek w '98 ma inne zagłówki (chyba trochę niższe) a ja w '99 mam takie jak na Twoim foto i faktycznie przy składaniu fotela potrafią uderzyć w podsufitkę, szczególnie gdy fotel jest przesuniety do przodu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum