Wysłany: 20-02-2007, 14:11 Na pomoc! Moja Puma przecieka...
Może ktoś z Was miał też taki problem... Moja Pumka niestety nie jest garażowana i przy okazji ostatnich ulew zauważyłam, że podłoga pasażera zarówno z przodu jak i z tyłu (prawa strona) jest mokra.
Macie pomysł co może się dziać???
moze uszczelki w szybach? np w przedniej? sprawdz dokladnie.... mi kiedys tak sie wlasnie dostawala woda....
miro0906 [Usunięty]
Wysłany: 20-02-2007, 16:21
Moze ty byc ramka szyby,gumowa uszczelka drzwi,mnie tez tak cieknie
Agadka Gość
Wysłany: 20-02-2007, 17:06
Dzięki za podpowiedzi. Uszczelkę drzwi sprawdzałam i jak na moje oko to nie to. Boję się, że to może być jakieś przesunięcie szyby albo coś takiego bo Pumka sprowadzona była z Włoch. Niby robiłam w ASO przegląd przed zakupem specjalnie po to, żeby panowie mi powiedzieli czy nie była tłuczona, ale zaczynam wątpić w ich kompetencje... Chyba podjadę w tygodniu z Pumą do "weterynarza"
może to być niedrożny przewód od klimatyzacji zakładając że masz ja uruchomioną
Wysłany: 20-02-2007, 17:51
wiem hehe to moze byc gumowa osłona teraz nie pamietam czego ale znajduje sie ona pod kierownicą,widac ją tez jak otworzysz maske,mnie kiedys sie podwineła(poprzedni wlasciciel ciągnoł kable od akumulatora przez tą oslone) i lalo mi sie do srodka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum