Miczu2501
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1997
Kolor Pumy: Panther Black
Wysłany: 07-12-2013, 16:57 Matowe Klosze
Witam wszystkich chciałbym się poradzić co mogę zrobić z kloszami w moim samochodzie. Chodzi mi o to, że obie lampy przednie są matowe i trochę żółtawe sprawia to że baaardzo słabo oświetlają drogę cięzko w nocy się przemieszczać moim samochodem bo na światłach mijania czuję się tak jakbym jechał tylko na pozycjach. Dodam jeszcze, że nie działa mi regulacja wysokości świateł co może być przyczyną?
Byłem w aso forda i za nowy zestaw lamp przednich zaśpiewali mi ponad 1800zł . Chińskie zamienniki odpadają, bo zależy mi na bezpieczeństwie. Kilka osób pytałem o polerowanie kloszy i stanowczo mi odradzali mówili, że po krótkim czasie problem wróci.
_________________ Nie zatruję swojego silnika Liquefied Petroleum Gas
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Jewel Green
Wysłany: 07-12-2013, 17:14
Witam nowego młodego Pumiarza
Na ten temat znajdziesz odpowiedź w temacie :
regeneracja kloszy
A na przyszłość używaj szukajki , bo po co zakładać nowy post
_________________ Fiat 126p, Fiat 126p, VW Transporter T3, BMW 733i, VW Jetta, Mercedes 115, Toyota Carina II, Fiat Punto, Kia Rio, Nissan Primera, i teraz Pumcia
Miczu2501
Rok prod. Pumy: 1997
Kolor Pumy: Panther Black
Wysłany: 07-12-2013, 18:54
Przepraszam wyszukiwałem lamp przednich o takim tytule nie pomyślałem. Dzięki za odpowiedź
_________________ Nie zatruję swojego silnika Liquefied Petroleum Gas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum