Witam Panowie ;] Otóż zakupiłem tuningowy -.- Zderzak przedni wykonany z laminatu ! I mały problem wystąpił ponieważ nie ma w nim żadnych uchwytów ani zamocowan aby go założyc ;/ A więc chciałbym się dowiedziec, bo moze ktoś wie lub robił już coś takiego... Jak dorobic takie uchwyty/zamocowania aby go założyc do mojej Pumki ;]
Ostatnio zmieniony przez krzysiekk12 26-02-2014, 00:25, w całości zmieniany 1 raz
https://www.google.pl/sea...tcl%3B724%3B456 Jak narazie mogę pokazac wyglad zewnętrzny który waptpie, ze nada się do czegoś... ;] Jutro dopiero zrobie kilka fotek które pokazą jak wygląda cały !
ZeRT
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Cuirass
Wysłany: 26-02-2014, 10:27
Opcji jest kilka:
-blachowkręty i pianka monażowa (nie polecam ale wiem i niestety widziałem, że tak ludzie robią)
-wklejenie odpowiednich punktów montażowych do samej skorupy
-kanibalizacja starego lub uszkodzonego zderzaka i połączenie go z nową skorupą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum