witam, czy ktos wie co może oznaczać brak iskry na świecy w 1 i 4 garze???praktycznie nie mogę jeździć autkiem...może ktoś i poleci jakiegoś sprawdzonego mechanika z Poznania???
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1999
Kolor Pumy: Electric Green
Wysłany: 22-08-2012, 19:38
MonaK, witaj prawdopodobnie padła ci cewka zapłonowa
[ Dodano: 22-08-2012, 20:39 ]
ale do pewnosci wymien sobie kable
Wysłany: 22-08-2012, 22:08
kable są ok.mam nadzieje, ze to tylko ta cewka a nie cos powazniejszego...pozdrawiam;)
lidzbararas
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Melina Blue
Wysłany: 22-08-2012, 22:38
na Jezycach przy ul Niskiej (obok ochrony rak-service) jest malutki warsztat samochodowy. Wymieniał mi pompę sprzęgła prawie za darmo. Ostatnio jak pojechałem, to za wymianę tylnego łożyska już krzyknął stówkę. Fakt faktem, ale robi od ręki. Przyjeżdżasz i zostawiasz auto na godzinkę i po sprawie. Swego czasu klubowicz Poldek stwierdził, że łożysko wymieniłby mi za browara, więc spróbuj napisać do Poldka (może znajdzie czas by do Ciebie podskoczyć) Ewentualnie pozostaje ten warsztat na ul. Niskiej
MonaK, sprawdzałaś świece? W jakim są stanie? Jeśli w dobrym, to tak jak napisał dj seba - najprawdopodobniej cewka.
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
MonaK [Usunięty]
Wysłany: 23-08-2012, 08:06
świece są juz wymienione.dzisiaj bedzie wymieniana cewka....pozyjemy zobaczymy;)oby chodzilo wlasnie o nią;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum