Otwarty przez: Gaydek 14-05-2013, 10:49 |
Wymiana żarówek podświetlenia sterowania nawiewami. |
Autor |
Wiadomość |
Grażyna55
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1999
Kolor Pumy: Panther Black
|
Wysłany: 12-05-2013, 20:40 Wymiana żarówek podświetlenia sterowania nawiewami.
|
|
|
Proszę o pomoc.
Zakupiliśmy kocicę w dniu wczorajszym tj; 11 05 2013, teraz musimy się dopiero lepiej poznać
Proszę o radę - w jaki sposób mam zdemontować konsolę środkową wraz z radiem by móc wymienić podświetlenie sterowania nawiewami?
Próbowałem i boję się, że coś uszkodzę, połamię. A nasza Pumcia jest zbyt piękna by Ją popsuć. Proszę o radę. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich - Krzysztof (domorosły mechanik-amator).
PS: Post poprawiony na życzenie admin. Pozdrawiam - K. |
_________________ Pozdrawiamy Grażynka i Krzysztof. |
Ostatnio zmieniony przez Grażyna55 25-05-2013, 17:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
deejay [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2013, 20:46
|
|
|
Witaj,
Po pierwsze nie krzyczymy czyli nie piszemy wszystkiego DUŻYMI literami
A odpowiedź na Twoje pytanie jest w tym temacie http://klubpumy.pl/viewtopic.php?t=7546
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Grażyna55
|
Wysłany: 12-05-2013, 20:56 Przepraszamy
|
|
|
To była rozpacz i dlatego był powód do "krzyku" ponadto Caps Lock był wciśnięty a my już trochę starsi to i nie wszystko "ogarniamy" jak wy młodzi. Ale się nie poddajemy. Za błędy w uczestniczeniu - przepraszamy, jest to dla nas nowość, jak zasłużymy to nam zwróćcie uwagę i pomóżcie zrozumieć poruszanie się na forum. Pozdrawiamy i dziękujemy za reakcję na nasze zapytanie.
[ Dodano: 12-05-2013, 22:55 ]
Ten link dał nam nadzieję. Rewelacja; rysunki zrozumiałe nawet dla takiego laika jak ja. Dziękuję serdecznie - Krzysiek i Grażynka. Pozdrawiamy. |
|
|
|
|
Grażyna55
|
Wysłany: 13-05-2013, 12:13 cd wymiany żarówek podświetlenia
|
|
|
Proszę o informację nt wymiany żaróweczki podświetlających popielniczkę. Rozebrałem już konsole środkową, wymieniłem podświetlenie sterowania nawiewami i głupio bym zrobił składając teraz wszystko nie wymieniając tej ostatniej przepalonej żaróweczki pomimo tego, że ani ja ani moje Kochanie nie palimy papierosów, moim zdaniem powinno się tą żaróweczkę wymienić. Proszę pomóżcie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie - Krzysiek i Grażynka. |
|
|
|
|
sharky
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Radiant Red
|
|
|
|
|
Grażyna55
|
Wysłany: 13-05-2013, 12:25 Dzięki za odzew.
|
|
|
Podświetlenie schowka też zamierzam wykonać zainspirowany Twoim pomysłem. Więc czy mogę skorzystać z Twojego patentu? Bardzo bym chciał nie trafić za kraty z powodu "kradzieży" patentu. Pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz. Szerokości. |
|
|
|
|
sharky
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Radiant Red
|
|
|
|
|
Grażyna55
|
Wysłany: 13-05-2013, 15:56 ok
|
|
|
Dzięki. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|