i wszystko jasne, musze zaczac sie najpierw rozglądac za kredytem
Wiesz co? w pierwszym momencie nie zauwazylem ze to lakier flip-flop... moze to przez swiatło... Ale efekt jest fajny! Chciałbym na zywo zobaczyc tego proba tym bardziej ze tescia brat mieszkajacy w DDR ma od nowosci tez proba 2.0 z 98r (ponoc na jesien bedzie chcial sprzedac)
Kędziorek [Usunięty]
Wysłany: 22-11-2007, 21:30
Hadzi, niestety zdjęcia robione nocą na sztucznie oświetlonym parkingu w życiu nie oddadzą efektu, sam czekam na słoneczną pogodę, żeby wszystko ocenić
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 23-11-2007, 22:02
fajnie się prezentuje
a taka moja mała uwaga, w tych dziurach w tylnym zderzaku na dole między wydechami widziałbym jakąś delikatną siateczkę, z wielkimi okami. Ale nie jakaś tandetną alu tylko np. czarna
bartolomeo, czytasz w moich myślach, jednak autko odebrałem, dopiero tydzień temu i jeszcze nie zdąrzyłem nic tam wsadzić, ale będzie oczywiście czarna siatka.
[ Dodano: 25-01-2008, 11:09 ]
Cześć,
Zapomniałem się pochwalić, bo Mikołaj/Gwiazdor w tym roku był wyjątkowo hojny
Coś co by nowy lakierek błyszczał się w słońcu
No i nareszcie się dorobiłem
Nowe świeczki NGK IRIDIUM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum