Dobra..to teraz ja mam pytanie
Ma ktos felgi 7,5" ET 37 16cali i ma na tym oponki 205/45.16 z rantem ochraniajacym..??
Pytam bo kumpel musial w Mondeo progi scinac bo mu sie nie miescily opony w nadkole (tylnie szczegolnie). A dokladniej to sam rant ochraniajacy fele sie nie miescil a nie cjhce zeby to samo bylo u mnie.
Jakies podpowiedzi..??
_________________ "Tuning to Twój wróg"
seryjne 277PS i 367Nm ;]
------------------------------
!!=-~Speedy~-=!!
Speedy, do tyłu ci wejdą nawet przy obniżeniu ja mam 16tki i z tyłu fele i opony mi nawet wystają i to dużo i nic nie obciera mimo że puma jest obniżona przód też mi nie obciera mimo iż jest jeszcze niżej. Zaznaczam tylko że ja mam opony 215/40/16
adrianus, ok Zobaczymy...oponki juz kupilem z rantem.. GOODYEAR EAGLE F1 GSD2..Zobaczymy co z tego wyjdzie Bede zakladal mam nadzije ze w tym tygodniu jeszcze
seryjne 277PS i 367Nm ;]
!!=-~Speedy~-=!!
endi
Silnik Pumy: 1.6
Rok prod. Pumy: 2000
Wysłany: 05-04-2008, 19:15
ja mam dunlopy 205/45/R16 i nic mi nie trze, a tez mam obnizona. i dystanse. teraz bede zmienial i zastanawiam sie nad 205/50/R16, bo ten niski profil sprawia, ze mi strasznie stuka, jak wjade w jakas dziure. ale jest tez taki problem, ze jak mam zapakowany samochod, to mi na wybojach tyl trze o nadkola. i nie wiem, czy 50 to dobra opcja. co myslicie?
endi, jak Ci trze profil 45 no to pomysl czy wyzsze opony nie beda tarly..???
Ja juz swoje zaozylem Wygladaja fajnie Mozna ogladac w opisie mojej pumki:)
seryjne 277PS i 367Nm ;]
!!=-~Speedy~-=!!
endi, 205/50R15 to już przesada. Różnica to 5.79% a to zdecydowanie za dużo.
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum