niech sie zbiqu wypowie, bo po raz kolejny sie nie bede wychylał
przemek , monia , musimy cos wypic, bo jest mi mega przykro, ze namawiałem was razem z piotrem na to auto... zakochaliscie sie w pumie, a tu juz na poczatek taki klops...
nigdy wiecej nikomu nie polece zadnego auta...
zbiq
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 21-08-2012, 17:07
jestem jak najbardziej za spotkaniem, a nawet przeciw może uda się spotkać przed zlotem?
Nie przejmujcie i nie wińcie się, wiemy bardzo dobrze, że chcieliście dobrze. To była nasza decyzja.
Doinwestowany mechanicznie w jakimś stopniu jest, co nie znaczy, że nie było przygód na samym początku..
Zahariash [Usunięty]
Wysłany: 21-08-2012, 17:32
zbiq tak rozmawiałem z Panią Basią, bo nawet dzwoniła do mnie z kilkoma pytaniami
Życzę sił, środków i przychylności losu w reanimacji
Wysłany: 21-08-2012, 20:06
Skąd taka cena - 2800?? Z tego co pobieżnie rozglądałem się u siebie to jest to jak za darmo...
_________________ Strony internetowe, pozycjonowanie - www.alfakoncept.pl
Zahariash [Usunięty]
Wysłany: 21-08-2012, 20:16
tusia8510 napisał/a:
Ile u Pani Basi kosztuje lakierowanie całego kota z/bez zmiany koloru
polecam drugi post w tym temacie
lewadzki [Usunięty]
Wysłany: 21-08-2012, 20:21
sie gra sie ma
a tak serio , to cena od lakiernika , elbląg male, biedne miasto... no moze pare złoty tez rabatu bylo, bo znajomy, ale mysle ze dla KFP była by cena ok 3tys...
w Świeciu znajomy cobry tez bierze 3 tys
Wysłany: 21-08-2012, 21:49
Zahariash napisał/a:
tusia8510 napisał/a:
Ile u Pani Basi kosztuje lakierowanie całego kota z/bez zmiany koloru
polecam drugi post w tym temacie
Zahariash czytać umiem. Pytałam, aby mieć porównanie z innym miastem, w podobno dobrym zakładzie lakierniczym. A skoro kolega zbiq się dowiadywał, może ma jakieś info. Ciebie Zahariash pytała nie będę , bo szkoda czasu na Twoje słabe wywody, w zasadzie niezawierające , jak widać powyżej, konkretnej odpowiedzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum