ad1. dzwi kierowcy inny odcien niz reszta auta, nie fabryczne czujniki cofania, brak klimatyzacji pomimo ze w ogloszeniu jest wypisana
ad2.brak zaslepki w tylnym zderzaku, moco parujaca lampa tylna, strona kierowcy widoczna rdza na nadkolu tyl, brak orginalnych kratek w zderzaku i atrapy, ogolnie auto przed liftem wiec ciezko zweryfikowac przebieg licznik mogl juz sie wielokrotnie przekrecic
ad3.puma klubowa wiec informacji o tym aucie szukaj na forum
_________________ 160KM & 375NM by DURASOFT
tasak [Usunięty]
Wysłany: 04-04-2010, 20:52
No dzięki za konkretne odpowiedzi, do tej trzeciej mam najbliżej, bo jest z mojego miasta, wygląda rewelacyjnie., choć nie powiem, ze grzeje mnie też ta czerwona z poznania ale tam sprzedaje komis i jak już widać pierwsza lipa brak klimy, już nawet nie wnikam po czym poznałeś, ale to już świadczy troszkę o sprzedającym.
Sam nie wiem bo chyba chciałbym wygląd tej klubowej ze skórą z czerwonej i instalacją gazowa z tej trzeciej. Bo nagrzałem się na skórę jak zobaczyłem ze się zdarza w tych autkach no i czytam o spalania, ze tez różne rzeczy mogą się dziać. Muszę to jeszcze przemyśleć.
ta pierwsza, czerwona może jednak mieć klimę, zwróć uwagę na ten plastik z pokrętłami pod radiem, pod 3 pokrętłąmi nie am 2 przycisków od klimy i obiegu wewnętrznego, jak chociażby w pumie nr 2 ( po tym kolega poznał że nie ma klimy) jednak ja zauważyłem że ów plastik pochodzi z wersji przed liftingiem - rocznik 97-98, wiec był wymieniany, a włącznik klimatyzacji jest chyba zdaje mi się przy włączniku świateł przeciwmgielnych tylnych - seryjnie jest on zaślepiany lub włącza się tam przeciwmgielne światła przednie, których w tym konkretnym samochodzie nie ma. Więc klima chyba jest, tyle ze bez obiegu wewnętrznego.
W pumie 2, ktora byłą chyba łądnie koszona w przód, jest krzywo zdaje mi się przyspawany pas przedni a chłodnica to już wogóle, ale trzeba by to na żywo zobaczyć, na zdjęciu w porównaniu ze zderzakiem jest tragicznie
Puma 3 am nieaktywne już ogłoszenie
Plastik o ktorym mowa dopiero w polowie 2000 roku mial zapalniczke w sobie ale wtedy tez by byl wklejany znaczek forda na kierownicy. A jest wytlaczany. Pozatym kolo swiatla przeciwmgielnego jest jakas dioda sygnalizacyjna a nie wlacznik klimy.
_________________ 160KM & 375NM by DURASOFT
Ostatnio zmieniony przez Mr.Maya 05-04-2010, 21:35, w całości zmieniany 1 raz
puma 1 ma przesadnie wyczyszczony silnik, piszą że bezwypadkowa, co prawdą może się okazać, bo to, ze zderzak odstaje z obu stron może być skutkiem delikatnego puknięcia na parkingu, ładna, ale w 2000r wypuszczali pumy z wiatrakami? podejrzanie wygląda i stanowczo trochę za drogo.
puma 2 droga, ale może nie być cofana, co daje ciekawy egzemplarz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum