Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 23-01-2007, 12:44 kierunkowskazy Gaydka
Hej, widziałem na jednej fotce na Pumie Gaydka przednie kierunkowskazy w kolorze niebieskim. Gaydek jak to zrobiłeś? zdjąłeś tylko obudowy i włożyłeś jakąś specjalną żarówe? Rzeczywiście to jest w kolorze niebieskim czy tylko tak mi się wydawało? Są takie w kolorze zielonym??
bartolomeo1985, kolor mogą mieć jaki chcesz, pod warunkiem, że będą się świecić na pomarańczowo.
BTW - ja mam chromowane kierunki świecące na pomarańczowo. Docelowo będą żarówki diodowe.
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 24-01-2007, 11:34
na allegro oglądałem, były tylko niebieskie, więc odwiedze kilka sklepów z częściami, może coś zielonego znajde. Gdybyś miał fotke tych chromowanych jak się prezentują to umieść na forum, Dzięki pozdro.
[ Dodano: 30-01-2007, 16:46 ]
właśnie przed chwilą odebrałem zamówione żarówki Osram diadem, myśle że jutro bede je montował, jakieś ważne wskazówki? te zaślepki zdejmuje się normalnie czy jest z tym wielki problem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum