Wysłany: 15-05-2007, 12:11 Felgi AEZ i rozstaw śrub.
Mam w swoim poisadaniu felgi AEZ. Tylko że problem jest tego typu iż miałem je wcześniej w hondzie civic ale odkąd uległa zniszczeniu został mi komplet felg z nowiutenkimi oponkami Toyo PXT1R 195/50R15 z przodu. Tylko niestety nie zgadza mi się rozstaw śrub na felgach z rozstawem śrub w mojej pumce. Czy można jakos zamontować te z civica w pumce czy raczej olać temat i kupić nowe felgi?
hmmmm. nie wiem czy sie da....chyba nie...ale jesli nawet, to pewnie po strasznych kombinacjach (kosztowych rowniez). Chyba lepiej bedzie wystawic na allegro a po sprzedazy kupic felgi 4x108.
Zasadniczo dość szybko trzeba się wyleczyć z pomysłu motowania felg z innym rozstawem śrub niż fabryczne. Można, ale to dużo roboty i nie opłaca się (to słowa znajomego, który ma warsztat oponiarski, gdzie również zajmuje się felgami).
6J to szerokość felgi w calach.
ET dla Pumy to z tego co pamiętam 35. Przy tej szerokości fegi ET 45 nie będzie problemem, ale koło nieco schowa się w nadkole. To na szczęscie nie problem, zawsze można założyć dystanse (niestety, to dodatkowy koszt).
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum