Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Radiant Red
Wysłany: 09-02-2008, 21:25 Co to jest?
Puszkę a właściwie czerwone, migające światełko zauważyłem podłączając kabel zasilający od wzmacniacza do akumulatora. U kumpla na kanale zrobiłem fotki tego cuda. Co to może być? Jakiś alarm?
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Radiant Red
Wysłany: 09-02-2008, 23:20
Ja nie wiem co to jest i czy to coś w ogóle działa, znaczy miga tylko czerwona dioda. Chyba przejadę się przy okazji do jakiegoś elektryka, który będzie się znać na tym i powie co to jest.
Mr.Maya ma rację - na pewno nie jest to nic fabrycznie montowanego, na dodatek motaż wygląda niezbyt profesjonalnie. Sprawdź, jeśli możesz, dokąd idą kable, może na drugim ich końcu też znajdziesz coś ciekawego? Mi też wygląda to na jakiś dodatkowy alarm...
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
I jeśli możesz to rozkręć to i zrób fotki wnętrzności - może będzie jakiś charakterystyczny układ scalony (ważne symbole o ile są) po którym można wstępnie rozpoznać co to może być
_________________ Naprawa laptopów, płyt głównych, urządzeń sieciowych, sprzętu estradowego i studyjnego, telewizorów i monitorów LCD... Poza tym reszta elektroniki po uzgodnieniu
Pumy już nie ma
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum