Wysłany: 24-11-2008, 12:51 Zawieszenie KAYABA
Witajcie
Jako, że kupując Pumę sprzedający mi mówił, iż pojazd jest obniżony , ale na jakich podzespołach to zostało zmontowane to nie wiedział, taką już kupił za granicą. Z początku wydawało mi się, że trochę ściemnia bo Puma sama w sobie stoi dość w miarę nisko tym bardziej w moim wypadku 17 calowe koła. Ale do rzeczy... wczoraj na zlocie równałem się z innymi Pumami przy standardowym ogumieniu ( zimówki ) i ku zdziwieniu moja Puma naprawdę siedzi dużo niżej niż kolegów, zwłaszcza przód, tył też znacznie... Wcześniej w poszukiwaniu jakich kol wiek oznaczeń w zawieszeniu które by wskazywały na niestandardowy zawias natrafiłem na nazwę KAYABA, zarówno na springach jak i amorach.
Moje pytanie bije do tego czy było jakieś taki zawias dedykowany do Pumy, opinie, jak mocno obniża ? Bo trochę mnie to nurtuję a chciałbym wiedzieć, na czym moja kocica stoi
Wiem, żę jest KAYABA ale co to za frima w ogóle ?
_________________ Alfa Romeo 147 By Zender...
JTD powered by Cinsoft
Ostatnio zmieniony przez Kolin 24-11-2008, 14:17, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum