czesc,
planuje kilka sporych poprawek w pumie.
Jedna z nich jest podniesienie jej zeby byla w stylu WRC i bardziej miekka.
Co polecacie do takich operacji?
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1997
Kolor Pumy: Panther Black
Wysłany: 15-06-2009, 15:36
Puma jest z natury autem twardym o sportowym zacieciu, i nawet po zmianie sprezyn na seryjne (jesli oczywiscie masz jakies obnizajace) to komfort jazdy moze poprawic sie, jednak niebedzie to kosmiczna roznica. A amortyzatory wrc to wg mnie gra niewarta zachodu bo ich koszt bedzie podobny co wartosc samochodu. Czesci wrc maja kosmiczne ceny,a puma wrc kosztuje 30 tys (euro)
Latwiej kupic gotowa.
Enjoy
http://www.rally24.com/ra...y-car-1384.html
Nie mam obnionego samochodu. Po prostu chce zeby byl wyzszy
Najwiecej jak sie da. Jakie sprezyny polecacie? czytam o jakis gumach co sie w sprezyny montuje, ale to mnie nie przekonuje.
myslę że będzie z tym ciężko jesteś pierwszą osobą na forum która chce podnieśc pumę zamiast ja obniżać. Może zrobisz MonsterTrucka ? Samymi sprezynami za wiele nie osiagniesz... musialbys moze z jakiegos innego auta amorki wynaleźć i bez przeróbek by się nie obeszło.... Tak mi się wydaje....ale może ktoś ma wiekszą więdzę na ten temat....
Btw. Seria jest wystarczająco wysoka....
Btw. A co z właściwościami jezdnymi? przeciez pumka nawet z seryjna zawiecha swietnei trzyma sie w zakretach (zglebiona to juz w ogole) a ty chcesz to zepsuc? Matiz ci wyjdzie.
Swiss [Usunięty]
Wysłany: 16-06-2009, 18:22
sadze ze puma da rade nawet na wyzsza mozna tez szersze opony zakupic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum