Witam, wczoraj podczas zabawy na śniegu skrzywiłek przodnia półoś jezdzi sie okropnie , strasznie drga przy wiekszej predkosci i dodawaniu gazu na dodatek mechanik powiedzial ze nie jest w stanie sprowadzic mi tej czesci bo nigdzie jej nie mozna dostac co ja mam teraz zrobic ? moze ma ktos na sprzedaz uzywke ?
bruchu1, wg mnie może być ciężko.. nawet do pumy 1,7 są chyba wersje z ABS i bez ABSu...nie wiem czym się rożnią dokładnie...
_________________ "Tuning to Twój wróg"
seryjne 277PS i 367Nm ;]
------------------------------
!!=-~Speedy~-=!!
bruchu1 [Usunięty]
Wysłany: 01-08-2009, 15:28
Jeszcze jedno pytanie czy ktoś słyszał o regenerowanych półośkach ,jest taki zakład w Kłobucku koło Częstochowy oni podobno potrafią naprawić taki wewnętrzny przegub za 150 zł
bruchu1, ja jakiś czas temu szukałem przegubu wew do Pumy...pisałem do wszystkich ludzi którzy mają części do PUmy, szroty itp. jakiś koleś miał dostęp i nawet mi rysunek wysłał tego 'krzyżaka" i chciał za niego 120zł...niestety nie mogę nigdzie tego w @ odnaleźć...
Chciałem Cie tylko nakierować na drogę poszukiwań...
_________________ "Tuning to Twój wróg"
seryjne 277PS i 367Nm ;]
------------------------------
!!=-~Speedy~-=!!
bruchu1 [Usunięty]
Wysłany: 05-08-2009, 17:57
Speedy ja krzyżaka już wymieniłem ale kielich jest wytarty w środku i muszę go wymienić lub zregenerować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum