Wysłany: 10-03-2011, 08:44 zapala sie ikona recznego przy hamowaniu
zapala sie ikona recznego przy hamowaniu?? wiec??
co to moze byc??
zamało płynu hamulcowego??
klocki sie koncza?? (maja czujnik złuzycia??)
czy co to moze oznaczac
Ostatnio zmieniony przez Gaydek 10-03-2011, 09:46, w całości zmieniany 1 raz
Marbor, najłatwiej to pójść i sprawdzić. ja stawiam na niski stan płynu hamulcowego ewentualnie konieczność jego wymiany bo jak wszystko płyn też się starzeje. niw wiem czy Twoje klocki mają czujnik zużycia ale to jest też możliwe, że to ich koniec
Ostatnio zmieniony przez bania 10-03-2011, 08:52, w całości zmieniany 1 raz
Marbor, najpierw dolej płynu hamulcowego i wtedy napisz czy pomogło
Marbor [Usunięty]
Wysłany: 10-03-2011, 09:13
plynu doleje i napisze czy pomoglo, a czy wasze "Pumy" maja czujnik złuzytych klockow??
sam nie wiem a wogole chcialem sie zapytac bo to moj pierwszy ford wiec bede zadawał dużo dziwnuch pytań ;/
Marbor, klocki masz prawdopodobnie na wykończeniu a dolewka płynu tylko zlikwidowała objaw a nie przyczynę.
_________________ Admin jest jak pogoda - trzeba zaakceptować, bo nic nie możesz zrobić, aby go zmienić
Marbor [Usunięty]
Wysłany: 08-08-2011, 21:50
przed zima będę musiał wymienić tarcze i klocki bo te co sa to "szrot" na 2miesiace, i mam nadzieje ze to będzie 100% sukces
Ps. polecacie konkretna firmę do tarcz i klocków na przód??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum