01.08.2009 bojkot na stacjach Orlenu!! |
Autor |
Wiadomość |
laurenth1981 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-07-2009, 00:29 01.08.2009 bojkot na stacjach Orlenu!!
|
|
|
Pozwolę sobie zacytować posta z forum FKP (made by stafcio)
"Ludzie, zróbmy coś w końcu!!! Nie dajmy się tym złodziejom! To my, czyli klienci mamy tu najwięcej do powiedzenia! Bojkot Orlenu 01.08.2009 - wspaniała akcja, tylko musi się to rozejść po Internecie jak najdalej. Jeśli się uda choć w połowie, straty Orlenu spowodowane tą akcją będą wysokie. Zobaczą, że z klientami nie ma żartów, bo jeśli zobaczą naszą mobilizację, zaczną się z nami liczyć!
Podobna akcja - "W Anglii zrobiono bojkot na BP,poproszono aby przez jeden dzień ,nie tankować na stacjach BP w całym kraju i faktycznie BP milionowe straty a ceny paliw automatycznie spadły w dół.Do tego jednak trzeba pospolitego ruszenia.Zróbmy bojkot na PKN ORLEN i po kłopocie". |
|
|
|
|
Snaco
&Sadzik C4 VTS
|
Wysłany: 29-07-2009, 06:34
|
|
|
Ja bojkotuje juz od wielu lat..... Tankuje tylko na Neste |
|
|
|
|
ivek
puma 1.7 125 km
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1999
Kolor Pumy: Moondust Silver
|
Wysłany: 29-07-2009, 13:53
|
|
|
u mnie w okolicy jest tylko orlen z autoryzowanych dostawców paliwa wiec nie oplaca mi sie kupowac paliwa na shellu ktory jest 6 km od mojej miejscowosci |
_________________ Pozdrawiam wszystkich a w szczególności ciebie Gość
|
|
|
|
|
domimaster
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Moondust Silver
|
Wysłany: 29-07-2009, 13:56
|
|
|
ja tankuje na orlenie i paliwko ok no a cena troszke wyzsza jest jeszcze jeden orlen na wylocie z ZPY ale tam niepolecam lac sam sie przekonalem jakie paliwo maja |
_________________ http://www.polskajazda.pl...Ford/Puma/94903
|
|
|
|
|
Snaco
&Sadzik C4 VTS
|
Wysłany: 29-07-2009, 14:16
|
|
|
no ale moze oplacalo by ci sie przejchac te 6 km. Co to za odleglosc jest smieszna w ogole i to poza miastem. Chodzi o to ze jak orlen zleci z cenami...to i inni zlecą tez na zasadzie konkurencyjnosci.... "dla jedych sufit to sufit.....a dla niektorych sufit to tez podloga"
Poza tym to jeden dzien jest..... mozna sie zatnakowac wczesniej gdzie kolwiek i nie jezdzic specjalnie gdzies daleko... |
|
|
|
|
daro85
Fanatyk Forda Pumy
Rok prod. Pumy: 2000
|
Wysłany: 29-07-2009, 14:54
|
|
|
Snaco napisał/a: | Ja bojkotuje juz od wielu lat..... Tankuje tylko na Neste |
a propo słyszałeś nagranie jak gościu tankuje na neste? zarabiste nagranie. tytuł jak dobrze pamietam "bydlaku" ( polecam) |
_________________ Auto jest jak prostytutka, bo często się p......li |
|
|
|
|
adasieniek
|
Wysłany: 21-08-2009, 15:20
|
|
|
U mnie w mieście Orlen to największe dziady. W dni targowe (wt, pt), weekendy i święta żonglują cenami, że nie idzie nadążyć. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|