co sadzicie o tym??
jakaś opiniami znawców bo nie za bardzo wiem na co patrzeć w tych autach
ps suzkam auta dla mojej kobiety a ono nie może się psuć więc nie szukam" szczepa"
cyt ogłoszenie bo sie konczy zaraz:
Witam. Mam do sprzedania świeżo sprowadzonego Forda Puma . Autko jest bardzo zadbane nie widać śladów zużycia. Posiada silnik 1.7 16v 125km przebieg 175 tys.km Do tego klimatyzację, el. szyby lusterka , airbag, podgrzewana przednią i tylną szybę ,ABS, system kontroli trakcji , wspomaganie, alufelgi, do tego dokładam bardzo ładne koła zimowe !!!! zamiana na autko z napedem 4 x4 naprzyklad Pajero Mitsubishi w dieslu cale lub uszkodzone lub sprintera ...więcej informacji pod nr tel. 600120480
Uff, na gospodarce nie ma lekko, ale znalazłem trochę czasu, aby zająć stanowisko ws. tej Pumy.
primas napisał/a:
za bardzo wiem na co patrzeć w tych autach
Może to trochę wyrwane z kontekstu, ale powinieneś przejrzeć ten dział. Dowiesz się na co należy zwracać uwagę i jaki "kfiatki" potrafią wyjść w trakcie zakupu i po zakupie auta z niepewnego źródła.
W tym przypadku mamy za mało danych i za mało fotek. Mi nie podoba się spasowanie maski i czarne plamy na pasie przednim - wzmocnieniu czołowym.
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Radiant Red
Wysłany: 08-12-2010, 14:01
Gaydek ja kupiłem tą pumkę a raczej zamieniłem za vito. Jak narazie to wszystko w niej ok. Czarne plamy zeszły przy pierwszym myciu. Maska faktycznie trochę uchodzi ale pas przedni nie był ruszony.
_________________ Wesela, bankiety oraz inne imprezy okolicznościowe. Dojedziemy w każde miejsce w Polsce. Zapraszam na www.zespolsonax.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum