Ja w dosc ciekawy sposob 'wybralam' tarcze do mojej Pumy. Chcialam zalozyc Brembo i klocki Ferodo, ale znajomy ich nie mial (byl mi cos winny i w zamian dostalam komplet tarcz i klockow). Zalozylam wiec tarcze Emte-li i klocki Ferodo i jestem bardzo zadowolona. Tarcze sa oczywiscie wentylowane i dodatkowo nacinane. Klocki zuzywaja sie szybciej, ale liczy sie skutecznosc hamowania, a z tej jestem zadowolona.
Jak bede znac cene - napisze (bo o tej porze nie bede do niego dzwonic ).
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1997
Wysłany: 16-09-2004, 19:05
shawn do maxow musisz dobrac odpowiednie klocki i bedzie ok(zwykle ferodo nie wystarczą,proponuje ds2000 a najlepiej to ds3000 ale cena tez jest odpowiednia
_________________ Aktualnie: Audi TT Roadster Quattro 225KM
Rok prod. Pumy: 1999
Wysłany: 15-12-2004, 11:19
aa ja polece z czystym sumieniem ATE mogą być nacinane lub nie ... same tarcze nacinane chyba coś koło 200 sztuka - klocki chyba 120 ...
generalnie juz nie pierwszy raz ich uzywam i nigdy mnie nie zawiodly rewelacja polecam
nie bez przyczyny BMW używa ukladów tej firmy w swoich autach ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum