Gracjan
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Wysłany: 07-11-2011, 13:28 Grafika/ logo puma na samochodzie
Witam
Posiadam na samochodzie 3 grafiki, identyczne jak te,które były na zamawianych przez klubowiczów poduszkach, breloczkach, bądź znaczkach na przód. Jakiś czas temu, ktoś mi przerysował zderzak i zahaczył nadkole. Niestety prawdopodobnie cały element będzie musiał być malowany i stracę grafikę. Samochód został już przeze mnie kupiony z tymi grafikami i nie wiem, kto może mi to teraz zrobić. Jeśli posiadacie jakieś namiary na kogoś w Łodzi kto mógłby się tego podjąć, to proszę o kontakt. Ogólnie jeśli macie jakieś pomysły, to pomóżcie klubowicze.
Ostatnio zmieniony przez Gaydek 07-11-2011, 14:11, w całości zmieniany 1 raz
Gracjan, każda firma z ploterem tnącym zrobi taką naklejkę, często w ofercie mają również naklejanie. W Łodzi pewnie jest takich firm trochę.
Wzór mam, wyślę Ci mailem.
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum