Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Radiant Red
Wysłany: 26-11-2012, 21:16 Areograf na Pumie
Wielkimi krokami zbliżają się dłuuuugie, zimowe wieczory. Z kolegą wpadłem na pomysł żeby zabić nudę to na masce i wlewie paliwa namalujemy coś aerografem (a raczej on namaluje bo ja szczerze mówiąc nie mam o tym zielonego pojęcia). No właśnie...tylko co. Zapodajcie jakieś swoje wizje czy w necie podłapane malunki.
_________________ Wesela, bankiety oraz inne imprezy okolicznościowe. Dojedziemy w każde miejsce w Polsce. Zapraszam na www.zespolsonax.pl
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 26-11-2012, 23:35
Ja zakupiłem ostatnio stado markerów sharpie, zrobie sobie w ilustratorze grafike i zaniose by za 20 zl wycieli mi to w foli samoprzylepnej z 2 godziny spokojnego prawie bez konsekwentnego kreskowania. Aerografem sie boje, jedynie z 25% prac jakie widziałem tym maleństwem mi się podobały.
A co malować, no ja proponuję albo to co chcesz przekazać światu (jak bunksy) albo albo cycki, cycki zawsze są dobrym rozwiązaniem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum