KarasTRS
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1997
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 24-08-2014, 23:30 Filtr kabinowy, węglowy - czy na pewno ?
Witam,
Zawsze po sezonie letnim wymieniam filtr kabinowy, tym razem postanowiłem zakupić filtr z aktywnym węglem. Przeglądałem sobie ceny w różnych hurtowniach, pokroju InterCars, itp - wreszcie znudzony w pracy sprawdziłem sobie allegro i znalazłem filtr do Pumy za 26zł.
Sprzedający twierdzi, że faktycznie - jest z aktywnym węglem, tylko teraz pytanie - czy filtry z aktywnym węglem przypadkiem nie są wizualnie ... jakby brudne - wiadomo o co chodzi, takie ciemniejsze.
Ten wygląda jak zwykły filtr. Tylko ja mam takie wrażenie, że sprzedający sobie pogrywa ?
A skąd mamy wiedzieć jak wygląda ten, który chcesz kupić, skoro nie podałeś linku?
Faktem jest, że filtry węglowe są ciemnoszare, ale nie białe czy beżowe. Ale możliwe też, że zdjęcie jest poglądowe, nie przestawia przedmiotu sprzedawanego. Tak robi wiele sprzedawców, szczególnie ci, którzy dużo sprzedają.
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
_________________ Puma - była od IX 2004 do IX 2012
była Alfa Romeo 147 1.9 jtdm Nero Carbonio
jest Alfa Romeo Giulietta 2.0 jtdm 170 km
www.psycholog-lublin.com.pl
nie lepiej to po prostu kupić Filtrona i mieć głowę spokojną?
Święte słowa!
KarasTRS, a nie prościej zadzwonić do gościa i się spytać co i jak?
Bo filtr ze zdjęcia z aukcji na pewno nie jest z węglem.
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum