Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 06-10-2007, 11:37
Adam napisał/a:
W pumie nie moglem sobie pozwolic na AC bo wolali astronomicznej sumy(nie mialem zadnych znizek).Fakt AC to najlepsze zabezpieczenie niestety to jest tylko na otarcie lez po utracie pielegnowanego autka.Jesli chodzi o felgi to te z audi(jestem laikiem,dosc popularne w gruuubych audicach) sa fajowe
masz na myśli wieloszprychowe z szerokimi łopatkami?? są groźne
obiecuje zrobic fotki nawet dzis(wlasnie robie sobie paznokcie , jeszcze nie do konca czuje, ze to moje auto, czasem miewam wrazenie, ze jade nie na swoich kolach
p.s. szczeki i bebny sa teraz niebieskie, nie wiem czy ladne, bo maowane byly prawie poomacku-bylo tak ciemno, ale do mojego auta niebieski pasuje, ehhhh a tak chcialam rozowe,tyle, ze farby w takim kolorze nie ma
tak wygladaja moje na szybko kupowane felgi i jak na bardzo szybki wybor idzie powiedziec,ze pasuja, nad nastepnymi, ktore zamierzam kupic na lato duuuzo dluzej bede sie zastanawiac
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 08-10-2007, 17:13
Hadzi pierwsza klasa
Ja mogłem mieć takie za950zł
http://www.rallycarart.ba...608/title,opis/
ale kurcze gdy jechałem je zlookać to okazało się że sklep był do 17-00
i w końcu zdecydowałem się na te co teraz mam, troche tańsze ale szczerze... żałuje...
nie sa ladne,ale powiedzmy,ze pasuja i ja bym wybrala do pumaska takie same badz podobne jakie bedzie miala twoja mami tylko,ze ja bym chciala jasne
Darpomorza23, te drugie
bartolomeo, no szkoda, bo extra
Hadzi [Usunięty]
Wysłany: 10-10-2007, 07:47
Darpomorza23, IMO te pierwsze to lekko przesadzone. wolalbym juz te drugie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum