Wysłany: 06-04-2008, 20:05 niedziałający trzeci stop
witam
w ostatnich dniach w pumie przestał działać trzeci stop, sprawdziłem żarówki są ok, bezpiecznik także.
Przewody z lampy trzeciego stopu nie wędrują do jednych z lamp stopu, ale idą gdzieś w głąb samochodu.
Pytanie moje dotyczy w jaki sposób idzie sterownie lampy trzeciego stopu ?
"Wyglądają OK"? Hmm... to trochę mało by sprawdzić... Z tego co pamiętam, kabel do światła stopu przechodzi z boku tylnej szyby, przy uszczelce, a później przy zawiasie, nie pamiętam tylko czy po prawej, czy po lewej stronie.
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Pusia
Silnik Pumy: 1.6
Rok prod. Pumy: 2000
Kolor Pumy: India Yellow
Wysłany: 08-04-2008, 22:38
U mnie jakiś kabel idzie po prawej stronie, dopięty jest do siłowników klapy, ale nie wiem, czy to od wycieraczki czy od stopu.
Wysłany: 10-04-2008, 21:21
witam
dokladnie tak do silownika jest podlaczony przewod sterujacy swiatlo stopu, koncowki na silowniku byly mocno skorodowane (angielska pogoda) po przeczyszczemiu koncowek stop dziala poprawnie.
dziekuje wszystkim forumowiczom za szybka pomoc
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum