Już od dawna wchodzę na te forum, ale dopiero wczoraj sie zalogowałem. Zawsze mi się Puma podobała, ale nie było mnie na nią stać, a później dostałem auto w prezencie. Teraz prezent sprzedaje i zamierzam sobie kupić Pumę. Jestem z Warszawy, więc na początek wybrałem się na poszukiwania w okolicach, ale niestety samochody, które ujrzałem były w takim stanie, że to aż boli.
1. Pierwsze Puma miała być w stanie idealnym, ale lepiej nie mówić jak wyglądała, tym bardziej, że właściciel próbował ją przerobić na kolor różowy
2 i 3. Były w komisie z autami z Włoch. 2 była cały poobijany, niby przez skutery. A 3 był w miarę ładny z zewntątrz ale w środku porażka, połamane elementy itd.
Teraz zamierzam się wybrać do Radomia i trochę dalej, poszukiwać 1.7.
Co myślicie o tych Pumach, czy sens jechać je obejrzeć?
Wczoraj kolejna Pumka została przezemnie obejrzana. Autko było w kolorze czerwonym i kolorek mi sie spodobał. A co do stanu to dla lajka, byłby okej, chociaż kilka rzeczy mi w nim nie grało. Samochód stał w komisie, oczywiście sprzedawce mnie namawiał do kupna, ale już w sumie na początku powiedział coś co go skreśliło. "Kiedyś Panie, to ja nie mogłem mieć takiego auta, a teraz to ja nim codziennie jeżdżę" Później rozmowa poszła w stronę przejażdżki, ale oczywiście mi nie dał wsiąść za kierownicę, tylko sam prowadził. Po tej jeździe ja dziękuje temu Panu, że się przyznał, że jeździ nim codziennie i pokazał jak jeździ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum