Zamknięcie obiegu powietrza |
Autor |
Wiadomość |
marcinsonax
NOS=N2O
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Radiant Red
|
Wysłany: 07-01-2011, 10:47 Zamknięcie obiegu powietrza
|
|
|
Mam mały problem... W pumce jest przycisk żeby zamknąć obieg powietrza w środku, jednak od pewnego czasu jak włączam to lampka się świeci jednak nie słychać by obieg się zamykał. Bezpieczniki ok... Tak samo jak włączam klimę to nie widać by obroty silnika spadały. |
_________________ Wesela, bankiety oraz inne imprezy okolicznościowe. Dojedziemy w każde miejsce w Polsce. Zapraszam na www.zespolsonax.pl
|
|
|
|
|
sharky
Silnik Pumy: 1.4
|
|
|
|
|
marcinsonax
NOS=N2O
|
Wysłany: 07-01-2011, 16:13
|
|
|
Sharky zdziwiło mnie też to, że i klima przestała nagle chodzić. |
_________________ Wesela, bankiety oraz inne imprezy okolicznościowe. Dojedziemy w każde miejsce w Polsce. Zapraszam na www.zespolsonax.pl
|
|
|
|
|
sharky
Silnik Pumy: 1.4
|
|
|
|
|
marcinsonax
NOS=N2O
|
Wysłany: 08-01-2011, 11:18
|
|
|
Coś nie chce mi się w to wierzyć... |
|
|
|
|
|
Ognisty
Rok prod. Pumy: 1999
Kolor Pumy: Jewel Green
|
Wysłany: 08-01-2011, 12:01
|
|
|
To samo powiedział mi mechanik, żę aby klimatyzacja się włączyła potrzebna jest odpowiednia temteratura, ale chyba chodzi o chłodzenie przez klimatyzacje, bo samą oczywiście można chyba włączyć aby osuszyć powietrze. |
_________________ http://www.youtube.com/Ognisty89 |
|
|
|
|
marcinsonax
NOS=N2O
|
Wysłany: 08-01-2011, 12:41
|
|
|
No też tak myślę. Jak klima się załącza to obroty silnika spadają bo silnik jest bardziej obciążony a u mnie nic się nie dzieje...tzn...coś nie tak z klimą. Tylko zadziwia mnie to, że klima i obieg przestały działać w tym samym czasie. Być może to tylko wina jakiegoś przekaźnika. |
|
|
|
|
|
Zahariash [Usunięty]
|
Wysłany: 12-01-2011, 17:48
|
|
|
Nie wiem co jest nie tak u was z klimą. Ja włączam ją w miarę systematycznie (zimą) i działa bez problemów. Nawet zaleca się, aby zimą klima chodziła przynajmniej 30min w miesiącu (absolutne minimum). |
|
|
|
|
marcinsonax
NOS=N2O
|
Wysłany: 13-01-2011, 15:57
|
|
|
U mnie po prostu się nie załącza. Może jakiś przekaźnik padl. Jak znajdę trochę czasu to zerknę. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|