Witam
Jakis czas temu wymienialem głośniki i koleś wykręcał mi drzwi a ja w tym czasie pojechalem cos zalatwic.Próbował wyciągnąć ten kabel prowadzący do tego przełącznika i wyrwał coś.Wyleciała ta żarówka i tranzystorek taki mały:/.Ściągając górę czyli przełącznik zauważyłem brak jednej blaszki (czy to One jakos stykają?i tworzą obieg?) bo z lewej też nie działa otwieranie szyb.Moje pytanie jest takie czy potrzebuję sam przełącznik
http://moto.allegro.pl/it...ania_szyby.html
czy muszę zakupić takowy przełącznik z całym kablem? a może poprostu potrzebuję tej blaszki?.Proszę o pomoc bo wiosna nadchodzi;)
Pozdrawiam
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 22-01-2009, 20:14
Otórz sprawa wygląda tak:
Jeżeli odłączysz jeden przełącznik od szyb, automatycznie przestaje Ci działać przełącznik z drugiej strony - są jakoś połączone.
Blaszki są bardzo potrzebne, jeżeli zgubiłeś jedną to kup najlepiej inny kompletyny przełącznik. Na początewk upewnij się czy to na pewno wina przełącznika czy poprostu kabel gdzieś jest urwany. W sumie na Twoim miejscu kupił bym tem przełącznik za 15zł..
_________________ Strony internetowe, pozycjonowanie - www.alfakoncept.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum