Wysłany: 03-03-2009, 20:26 jak wymontować tylne głośniki
nie wiem jak wyjąć obudowe z tynlych głośników ...
nie chce na siłe bo boje sie ze cos połamie prosze o pomoc i dokladną instrukcję pozdrawiam wszystkich klubowiczów
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 03-03-2009, 21:07
Najpierw musisz wyjąć kanapę siedzisko. Ona się trzyma na takich zatrzaskach, więc należy ją silnie pociągnąć trzymając za rogi. Jak wyjmiesz siedzisko będziesz miała śruby mocujące boczek. Z tego co pamiętam są chyba 2 śruby. Odkręcasz, zdejmujesz i masz dostęp do głośnika
_________________ Żyjesz po to aby jeździć. Jeździsz po to aby żyć.
Śruby są o ile dobrze pamiętam dwie z tyłu oparcia kanapy, jak odchylisz to zobaczysz i jedna na dole przy siedzisku. Wyjmujesz boczek unosząc go do góry.
_________________ Admin jest jak pogoda - trzeba zaakceptować, bo nic nie możesz zrobić, aby go zmienić
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 03-03-2009, 21:18
A rzeczywiście są trzy śruby. Właśnie sprawdziłem
_________________ Żyjesz po to aby jeździć. Jeździsz po to aby żyć.
Porucznik Gwiezdnej Floty Słód™
Pusia
Silnik Pumy: 1.6
Rok prod. Pumy: 2000
Kolor Pumy: India Yellow
Wysłany: 03-03-2009, 22:12
dona84, żeby złożyć kanapę musisz otworzyć bagażnik, tam (na wysokosci tylnych lamp) są 2 plastikowe bolce z kulkami na końcach, ciągniesz je poziomo do środka bagażnika i jednocześnie musisz popchnąć oparcie kanapy, a jak dalej postępować, to ja już nie wiem
Wysłany: 04-03-2009, 20:13
dzieki wielkie za pomoc!!!ciesze sie ze ktos czyta posty i tak szybko daje odpowiedzi na pytania!!!pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum