outhot
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 2000
Wysłany: 23-04-2009, 22:23
jest mniejwiecej na srodku na dole lampy, taki czarny prazkowany, okolo 10-15 cm ma, lampa ma swego rodzaju pocowanie ktore wlasnie ci ja blokuje, musisz smialo na boki ruszyc lampa, nie boj sie nie urwiesz nic:)sproboj do gory[ troche potem troche do siebie i wyjdzi ci ladnie:)
Ostatnio zmieniony przez nomka 30-04-2009, 22:08, w całości zmieniany 2 razy
Rok prod. Pumy: 1999
Wysłany: 23-04-2009, 22:48
Cytat:
Coś blokuje odpinam te światła ale nadal cos nie tak. Trzyma cos jakby od strony błotnika albo tak mi się wydaje
nie przeczytałeś dokładnie mojego posta, podkreśliłem Ci że tam jest tam taki bolec, który trzyma reflektor od strony błotnika, i żeby go wyjąc musisz wyciągać go idealnie do przodu i idealnie równolegle do linii ziemi, na zasadzie szyny, szuflady (bardziej obrazowo juz nie potrafię
(bolec ma na górze coś w rodzaju grzybka, czyli jak będziesz wyciągał nie równo - np. trochę do góry, to nie dasz rady) ... taka ciekawa konstrukcja
co do wężyka odprowadzającego wodę, to juz CI koledzy pisali, że jest obok wiązki elektrycznej, nie sposób go nie zauważyć
To zależy w której Pumie. W mojej wężyk trzeba wypiąć.
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
paw_chb [Usunięty]
Wysłany: 24-04-2009, 10:47
udało się to wszystko przez tego grzybka:D
A teraz mam pytanko czy wszystkie kolory oprócz niebieskiego i czerwonego w postojówkach są dozwolone?? :]
Rok prod. Pumy: 1999
Wysłany: 24-04-2009, 16:22
paw_chb napisał/a:
udało się to wszystko przez tego grzybka:D
nooo! to teraz juz dwa piwka stoją!
PS. nie są dozwolone żadne inne postojówki niż białe, zresztą inne to obciach, nie rób tego PUMIE
pozdro
_________________ Puma - była od IX 2004 do IX 2012
była Alfa Romeo 147 1.9 jtdm Nero Carbonio
jest Alfa Romeo Giulietta 2.0 jtdm 170 km
www.psycholog-lublin.com.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum