Nie został pogrzebany. Były przymiarki (silnik mam zakupiony) tylko zbyt dużo czasu by mi to zajęło, a nie mam możliwości być bez auta dłużej niż 2 tyg. Pomysł jest na razie w fazie spoczynku, do puki nie kupię drugiego auta. Myślę że kiedyś nadejdzie chwila że uda się mi to zrobić... Od kiedy mam własną firmę niestety cierpię na brak czasu żeby cokolwiek kombinować w tym kierunku
_________________ Naprawa laptopów, płyt głównych, urządzeń sieciowych, sprzętu estradowego i studyjnego, telewizorów i monitorów LCD... Poza tym reszta elektroniki po uzgodnieniu
Pumy już nie ma
Jestem realizatorem dźwięku głównie na koncertach, mam serwis elektroniczny (naprawa laptopów, monitorów, sprzętu estradowego i studyjnego), niestety jeżdżę trochę po kraju i poza granicami... Nie mam w tej chwili warunków na eksperymenty na aucie. Planuję zakup czegoś wygodniejszego (może nawet TTS ) wtedy może się skuszę żeby coś dłubnąć w pumie. Pożyjemy zobaczymy...
_________________ Naprawa laptopów, płyt głównych, urządzeń sieciowych, sprzętu estradowego i studyjnego, telewizorów i monitorów LCD... Poza tym reszta elektroniki po uzgodnieniu
Pumy już nie ma
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum