Klub Forda Pumy Strona Główna Klub Forda Pumy
istnieje od 2000 roku

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Amorki tył
Autor Wiadomość
wojteks 

Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1999
Wysłany: 22-09-2009, 09:40   Amorki tył

Siema
Chcę kupić amorki na tył ale nie mam za dużo kasy. Znalazłem na allegro takie http://www.allegro.pl/ite...hit_cenowy.html miał ktoś może do czynienia z tą firmą?? Zastanawiam się ile czasu na nich pojeżdżę i czy to dobry wybór. Z góry piszę że oczywiście mam świadomość iż kupno oryginalnych lub innych drogich amorków jest lepszym wyjściem ale jak już pisałem nie mam za dużo kasy i muszę znaleźć jakiś półśrodek.
Pozdro

ukaszu 

Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 25-09-2009, 07:15   

Sam ostatnio zakładałem amortyzatory i orientowałem które będą najlepsze bo różnica między najtańszymi a najdroższymi to około 200 zł na sztuce. Z tego co się dowiedziałem to jeśli chodzi o te amortyzatory to nie wiadomo co to są za amortyzatory i nie wiadomo przez kogo wyprodukowane, pewnie jakaś chińszczyzna. Kager jest tylko importerem a nie producentem także zastanów się czy nie lepiej poczekać i kupić coś lepszego bo jeśli chodzi o zawieszenie to podstawa i bezpieczeństwo. Ja kupiłem SACHS'y i jestem bardzo zadowolony.
Jeśli czasami spotkamy się z nią na ulicy, to podziwiajmy ją i bezwzględnie nie próbujmy się ścigać, a wpatrując się w tylne światła znikającej Pumy, pomyślmy, że to wspaniały kawałek historii motoryzacji

wojteks 

Rok prod. Pumy: 1999
Wysłany: 25-09-2009, 07:33   

no ja właśnie zrezygnowałem z tych kagerów i zamówiłem monroe. Też nie są drogie. Zobaczymy czy są coś warte. Pozdro

ukaszu 

Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 25-09-2009, 10:22   

W seicento miałem założone monroe i nie narzekałem.
Jeśli czasami spotkamy się z nią na ulicy, to podziwiajmy ją i bezwzględnie nie próbujmy się ścigać, a wpatrując się w tylne światła znikającej Pumy, pomyślmy, że to wspaniały kawałek historii motoryzacji

Odpowiedz do tematu