Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1999
Kolor Pumy: Pacific Green
Wysłany: 26-08-2010, 09:28
blondynka napisał/a:
myślę, że nikt się nie obrazi... jak sobie trochę podkradniemy to hasło
Ja myślę, że copywriter, autor hasła, mógłby się obrazić. Chyba że zapłacisz mu tyle, ile PUMA.
A poza tym, kradzież - poza tym, że jest kradzieżą i jest zła - nie jest cool. Cool jest wymyślenie własnego zajefajnego hasła.
Wysłany: 26-08-2010, 09:47
Magenta, zgadzam się z Tobą.
Tak poza tym to akurat wiem który dom mediowy zaplanował tą kampanię. I na dodatek kto konkretnie
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1999
Kolor Pumy: Pacific Green
Wysłany: 26-08-2010, 10:05
Ha, proszę. Świat jest mały...
Niestety, w Polsce prawa autorskie (wraz z prawem własności) nie są respektowane, jak należy. Sama jestem ofiarą takich kradzieży - jako autorka tekstów do kilku serwisów turystycznych widzę, jak biura podróży reklamują swoje wycieczki zachwalając cele podróży moimi słowami... I to "zerżniętymi" równo, od A do Z. Tak więc moje teksty są na kilku tysiącach stron, a honorarium dostałam tylko jedno. I to wcale nie duże...
Wierzcie mi, to może człowieka zdenerwować...
Jeszcze a propos reklamy Pumy, to czy tylko ja za pierwszym razem w 4-5 sekundzie widziałam tutaj "FORD PUMA"?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o-kjE5NH5X0[/youtube]
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 26-08-2010, 17:21
jejuuuuu.... luz !!! Nie chodziło mi o to, żeby oblkejac, nasze pumy tym hasłem i wykorzystywać je...
Wrzuciłam to bo w miły sposób skojarzyło mi się z naszymi samochodami, a sformułowanie "trochę podkradniemy" miało znaczyć, że wrzucam je na to forum... tylko !!
_________________ mała blondynka w małej czarnej..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum