Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 08-11-2005, 11:41 Kłopot z ogrzewaniem :(
Cos ostatnio moja Malutka daje mi popalic
Najpierw amorki z przodu,pozniej zamek od strony kierowcy a teraz zawor nagrzewnicy, termostat i ulamany napinacz paska klinowego (:(
No ale przejde do tego co mnie boli teraz niewiem czemu przestalo mi dzialac ogrzewanie w aucie i na dodatek nadmuch dziala tylko na 4, jak na zlosc klima chlodzi teraz rewelacyjnie.
Dowiedzialem sie, ze za nadmuch odpowiada rezystor dmuchawy ale co zrobic teraz zeby lecialo cieple powietrze. Zostal wymieniony zawor nagrzewnicy jutro bede sprawdzal jeszcze sama nagrzewnice czy ktos wie co moze jeszcze bolec Moja slodziutka Kotke ??
Ostatnio zmieniony przez Boogie 20-08-2006, 23:33, w całości zmieniany 1 raz
Ale nadmuch działa Ci tylko na 4 czy słabiej też grzeje na 2,3? Czy masz tylko jak ja to mówiłam ON/OFF Bo jeśli masz taką sytuację to było to już opisywane na forum - koszt naprawy jakieś 5zł i dobre chęci, albo mechanik i pewnie ze stówkę skasuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum