Ognisty to jak taki kozak jestes, to zrob samemu :
tekst
muzyke
wymysl pomysl na teledysk
wes nakrec
i sam wszystko zmontuj
prowadz sam swoja ladna str internetowa
Jak tak zrobisz to wtedy napisz w tym temacie i moze przyznam ci racje.
a ide o buteleczke Tequili ze nie dasz rady
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1999
Kolor Pumy: Jewel Green
Wysłany: 17-04-2011, 16:32
Wiedziałem że ktoś się obrazi i zacznie....
lewadzki nie napisałem że jest on beznadziejny, tylko ze nie ma w nim szału, nic nadzwyczajnego, taki standardowy teledysk.
Po to wrzuciliście link do tego teledysku aby wysłuchać opinie, co nie znaczy, ze wszyscy będą się zachwycać. Uszanuj gust i ocenę innych osób z tego forum.
Co do samego teledysku, nie rozbieram go na części pierwsze, bo nie mam ochoty, także dla mnie jest on poprostu standardowy, nic po za tym.
*Tekst - nie mój styl, brak wypowiedzi
*Muzyka - nie mój styl, brak wypowiedzi
*Pomysł (ujęcia itp) - dobre, przemyślane, są małe ale, lecz oólnie spoko
*Weś nakręć - krecić mozna tyłkiem nei kamerą (taka sobie uwaga)
*I sam wszystko zmontuj - hmmm montaż typowy dla teledysków, zero szału. Został zmontowany pod słowa to dobrze, przejścia też są zrobione pod słowa (zaczyna nowy wers i przejście na inne ujęcie), także jest ok.
*Prowadź sam swoją ładną str internetową - co to ma do rzeczy
"Jak tak zrobisz to wtedy napisz w tym temacie i moze przyznam ci racje.
a ide o buteleczke Tequili ze nie dasz rady" - każdy ma swoje wizje, swoje pomysły i dałbym rade zrobić jakiś teledysk, lecz na razie o tym zbyt powaznie nie myślę.
No chyba to tyle, miłego czytania
Ps. forum jest po to aby dyskutować
Ognisty, chłopak ma 18 lat i sam to ogrania, a klipy znanych wykonawców z tych samych klimatów to niby czym się różnią? Np. Tede ma sztab ludzi, którzy to za niego robią. Robert M w klipie "All day all night" główną rolę oczywiście gra sam Robert M w białym BMW a w tle jest laska i jakiś kolo. Pomimo mojego ogromnego uznania dla dj'a to klip oprócz samochodu nie zrobił na mnie głębokiego wrażenia. Kolejny przykład 3R "Shine on" tłum lasek w ogrodzie, które polewa wodą Robert M.... Co oprócz tych ładnych lasek było nadzwyczajne? Nic. Wszak teraz powyższe przykłady tycza się innej kategorii muzycznej to
Ognisty napisał/a:
nie ma w tym teledysku nic nadzwyczajnego
tyczy się każdego innego wykonawcy
lewadzki [Usunięty]
Wysłany: 17-04-2011, 16:41
to zrob cos z szalem i sie pochwal.
ktory tekedysk nisko budzetowy, wlasciwie teledysk robiony bez kasy jest zrobiony z polotem?
ja sie nie obrazam, tylko wk...a mnie taka gadka, bo najlepiej krytykowac.
teledysk jak teledysk, ale skoro umiesz lepiej to pokaz
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 17-04-2011, 16:59
Ognisty napisał/a:
Jak dla mnie po za wystąpieniem orginalnych Pumek nie ma w tym teledysku nic nadzwyczajnego, dzieki chyba Pumą może zrobić furrorę .
IMO jest jak najbardziej. To pierwszy teledysk z klubową Pumą i jak się nie mylę to również pierwszy w kategorii " Puma w teledysku ".
Jak dla mnie super pomysł i super robota - tym bardziej, że jest to produkcja typowo chałupnicza a jakością nie ustępuje nawet "rasowym produkcjom". Ekspertem w dziedzinie muzycznej nie jestem, ale według mnie taki teledysk może z powodzeniem lecieć na kanale MTV.
PS. Lewy, gdzie masz klubowe ramki
_________________ Żyjesz po to aby jeździć. Jeździsz po to aby żyć.
Porucznik Gwiezdnej Floty Słód™
lewadzki [Usunięty]
Wysłany: 17-04-2011, 17:09
justynka pomysl troche moj, troche Tutka, a troche wyszlo w praniu ( np druga puma)
Sloodzik nie przesadzaj, az tak dobrze to chyba nie jest.
co do ramek, to wiesz ze nigdy zadnych klubowych w zadnym aucie nie mialem, tu mialy byc albo z przodu, albo z tylu, ale sie zgubily u lakiernika (byla jedna biala przygotowana)
Shakira [Usunięty]
Wysłany: 17-04-2011, 17:48
Słoodzik napisał/a:
gdzie masz klubowe ramki
będą, bo jak zobaczyłam, że są te brzydkie z ASO to mnie krew zalała
Ostatnio zmieniony przez Shakira 17-04-2011, 18:24, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum