Proszę też o ewentualne wskazówki, na co zwrócić szczególną uwagę przy oglądaniu tych samochodów, wiadomo, że każdy model ma swoje słabe newralgiczne punkty;) Przeglądałem oczywiście forum, ale wskazówek czemu się przypatrywać jest tak wiele w tak wielu tematach, że będę wdzięczny za jakieś szybkie wypunktowanie:)
Gdyby ktoś z klubowiczów chciał sprzedać/znał kogoś kto chce sprzedać fajną, nie oszukańczą pumę z dolnośląskiego to też proszę o info:) Cena do 9000
Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc!
[ Dodano: 11-03-2012, 12:32 ]
Czy ktoś jednak zechciałby pomóc?:( Do powyższych aut muszę dojechać, chcę to zrobić jak najszybciej ale muszę wiedzieć, czy w ogóle warto...
poldek [Usunięty]
Wysłany: 11-03-2012, 12:34
1. jest bardzo ladna - powiem nawet, że za ładna (szkoda, że nie ma zdjęć wnętrza )
2.brak gumy pod zderzakiem, brak zaślepki, brak alu gałki biegów, ogólnie wygląda na zadbaną.
3. jest najbrzydsza i było palone w niej, bo jest przypalone siedzisko kierowcy ogólnie jest zwieśniaczona przez wydech i tandetny spojler
Hadzi [Usunięty]
Wysłany: 11-03-2012, 14:16
poldek napisał/a:
ogólnie jest zwieśniaczona przez wydech i tandetny spojler
Co Ty chcesz od tego wydechu? i od spoilera? Kurcze nie jestem pewien ale takie spoilery były chyba tez fabrycznie montowane?
poldek [Usunięty]
Wysłany: 11-03-2012, 14:30
Po prostu te dwa elementy nie pasują do niej
deymos [Usunięty]
Wysłany: 11-03-2012, 14:44
Dzięki za opinie - czyli generalnie najlepsza ta druga, ze środy śląskiej? Czy te braki o których napisałeś mogą być spowodowane jakimiś usterkami etc.?
poldek [Usunięty]
Wysłany: 11-03-2012, 15:03
Gumę można łatwo zgubić , zaślepki kupisz w ASO, a gałkę dorwiesz na allegro
To są szczególiki
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1999
Kolor Pumy: Pacific Green
Wysłany: 11-03-2012, 17:54
Zahariash napisał/a:
Magenta po co Pumie, taki dup** spojler Klapa jest już delikatnie wyprofilowana, i to nadaje jej fajną sylwetkę tyłu (ale to tylko moja opinia).
Zahariash, jak sam powiedziałeś - to Twoja opinia, moja jest inna.
Więc po co to pytanie?
Każdy ma swoje poczucie estetyki. I każdy ma prawo się na jego temat wypowiedzieć, aye?
deymos, wg mnie pierwsza oferta wygląda najlepiej. Ma ciekawy przebieg. Ale chyba warto ją obejrzeć.
A przed decyzją o zakupie zabierz Pumę na przegląd do wybranego przez siebie specjalisty. Ta przysłowiowa stówka z pewnością Ci się zwróci.
Powodzenia w zakupie.
Wysłany: 11-03-2012, 18:15
Zahariash napisał/a:
Klapa jest już delikatnie wyprofilowana, i to nadaje jej fajną sylwetkę tyłu (ale to tylko moja opinia).
Teraz ja podzielam Twoje zdanie
Hadzi [Usunięty]
Wysłany: 12-03-2012, 10:12
poldek napisał/a:
Nie każdemu się one podobają np: mi
Jeśli chodzi o spoiler to ja w swojej raczej miałbym opory by go załozyć... jakoś nie do końca mi się podoba, ale
Magenta napisał/a:
Każdy ma swoje poczucie estetyki.
no własnie O gustach sie nie dyskutuje.
Magenta napisał/a:
deymos, wg mnie pierwsza oferta wygląda najlepiej. Ma ciekawy przebieg. Ale chyba warto ją obejrzeć.
Zgadzam się. Mi pierwsza też wydaje się najbardziej interesująca.
Ogólnie gdyby ktoś szukał, to moja ex puma jest na Händel. Z tego co wiem to chyba nie ma jeszcze jej na allegro. Całą historia znana, gruby też jest fanem forda, więc przynajmniej klient wie co bierze.
deymos [Usunięty]
Wysłany: 16-03-2012, 16:16
Z poprzednimi niestety nie wyszło, w każdej było coś nie tak - proszę ekspertów o ocenę tych:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum