Jak w temacie. Szukam Pumy z wielkopolski (ew. bliskie okolice), w silniku 1.7 (opcjonalnie z sekwencją; i tak mam zamiar zakładać), preferowany kolor srebrny. Rozglądałem się po otomoto i allegro, ale trudno się zdecydować. Nie mam doświadczenia w kupowaniu aut (moje pierwsze auto), więc proszę o pomoc; które egzemplarze wg. was są warte wzięcia pod uwagę i czy budżet 6k wystarczy na zakupienie dobrego, nie psującego się kociaka
Pozdrawiam
Fazi
deejay [Usunięty]
Wysłany: 27-04-2012, 19:33
puma Opoy'i?
Generał Fazi
Wysłany: 27-04-2012, 19:45
Wygląda całkiem dobrze patrząc na opis ( 6 głośników, kocham, jestem audiofilem ), aczkolwiek wolałem jednak coś z okolic; łatwiej podjechać, zobaczyć.
Zahariash [Usunięty]
Wysłany: 27-04-2012, 20:20
Panie Generale . Masz pewny, sprawdzony, nie skatowany egzemplarz, użytkowany przez fanatyczkę modelu. Historię i dokumentację Pumy, Opoya na pewno Ci pokaże, bo wszystko jest na Forum (teraz nie szukaj, bo i tak nie znajdziesz ).
Tłumaczenie, że daleko, jest głupie. Jak popytasz ludzi z Forum, to spora część osób, jechała kawał drogi po swoją Pumę.
Powiem Ci tylko, że pociągiem byś nie wracał. Przemyśl to, bo oblecisz swoje podwórko w poszukiwaniu, a Puma Opoyi, Ci odjedzie
deejay [Usunięty]
Wysłany: 27-04-2012, 20:53
w kwocie się zmieścisz, srebrna jest, ja po naszą jechałem prawie 400km w jedną stronę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum