ta z pily to ewidentnie przygotowana przez handlarza, ale czasem i takie sa godne uwagi
lewadzki [Usunięty]
Wysłany: 10-05-2012, 17:55
ale Opoya napewno pusci auto w dobre rece
Generał Fazi
Wysłany: 10-05-2012, 18:06
Nie biorę auta Opoy'i nie dla tego że nie chce mi się jechać 300km, no bez przesady Jest kilka powodów zarówno z mojej, jak i jej strony, z których ta transakcja raczej nie dojdzie do skutku, o to już mniejsza. Fakt jest taki, że ja jej nie biorę, to już postanowione.
I tyle!
Odnośnie tematu, to wiadomo że picowana, widać. Również rzekomo bezwypadkowa, aczkolwiek wyjdzie w praniu przy dokładnych oględzinach auta z miernikiem. To że picowana pewnie nie przekreśla auta, bo może być również niczego sobie
@Franek, jakieś kociaki nabyliście? Ciekaw jestem
Ogółem z tego co widziałem na allegro, nie ma nic ciekawego. Gdyby coś wam wpadło w oko, to wrzućcie
poldek [Usunięty]
Wysłany: 10-05-2012, 18:57
ta z Poznania tandeta jakich nie mało druga - godna uwagi
jeżeli chcesz jakieś pomocy to ja jestem z pozka i zawsze możemy razem oglądnąć i porównać z moja
Generał Fazi
Wysłany: 12-05-2012, 18:59
To już raczej postanowione więc mogę się pochwalić. Auto kupione będzie od Wolfgang, więc wszystko zostaje w rodzinie
lewadzki [Usunięty]
Wysłany: 12-05-2012, 19:08
no i git
oficjalnie mozna podac, ze dzieki naszej grupie a zwlaszcza Tastowi,
puma opoyi dolaczyla do grupy pomorskiej
Generał Fazi
Wysłany: 12-05-2012, 19:10
To trochę przejechała. Natomiast Puma z Wlkp, zostanie w Wlkp i będzie się nadal męczyła na tych syfiastych, polskich drogach
lewadzki [Usunięty]
Wysłany: 12-05-2012, 19:43
heeh, my dzis skrotem po GD smigalismy, masakra, z przodu nic, w ciagu trzy pumy i z tylu duuuuzy korek.
p.s. jak trafiles na ta klubowa pumke ?
aaa i p.s. 2 do pily jechales wogole tamta obejrzec ?
poldek [Usunięty]
Wysłany: 12-05-2012, 20:12
Od ewy40 kupiłeś
Dobrze, że Puma od znajomych
Powodzonka
lewadzki [Usunięty]
Wysłany: 12-05-2012, 20:52
yyy to u ewy juz chyba 0 pum w domu co ?
p.s. wogole cos wasz poznan umarl, i pewnie na ogolnopolski tylko ty wpadniesz . . .
poldek [Usunięty]
Wysłany: 12-05-2012, 20:56
No u ewy juz nie ma Pum... niestety wykruszają się pumy ale za to inne atrakcje nie
Generał Fazi
Wysłany: 12-05-2012, 21:27
Tak, ostatnią od Ewy, z dobrych rąk Stwierdziłem że nie ma co lecieć do Piły po coś, co jest niepewne, jak mamy pod ręką zdrowe autko, serwisowane na oryginalnych częściach No to czego chcieć więcej?
Lewadzki nie martw się, Ja pewnie wpadnę, a wydaje mi się że brak Pumy nie będzie nikogo dyskwalifikować jeśli chodzi o pojawienie się
lewadzki [Usunięty]
Wysłany: 12-05-2012, 22:03
pewnie ze nie, ale poznan cos umarl, chodzi mi o stara ekipe, nikt juz nic nawet nie daje znaku zycia . . .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum