Zamknięty przez: Gaydek 19-01-2013, 15:17 |
ocena pumy prośba o pomoc |
Autor |
Wiadomość |
Katira
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Moondust Silver
|
Wysłany: 16-01-2013, 19:10 ocena pumy prośba o pomoc
|
|
|
Witam,
Bardzo was proszę o pomoc w ocenie pumy poniżej:
http://otomoto.pl/ford-pu...-C27602754.html
Niepokoi mnie trochę, że jest opuszczona z tyłu - zastanawiam się jak bardzo to przeszkadza w codziennej jeździe.
Widzę kilka drobiazgów jak gałka skrzyni biegów, wytarta kierownica i umyty silnik...
Jest możliwe że ma 298 tys. przejechane?
Proszę o wasze opinie czy warta jest zainteresowania.
edit: Wkleiłam nowy link z trochę innymi zdjęciami tego samego auta, ponieważ poprzedni wygasł. |
|
|
|
|
Pietia
Umća Pumcia :D
Silnik Pumy: 1.4
Kolor Pumy: Jewel Green
|
Wysłany: 16-01-2013, 22:57
|
|
|
hmm... ogólnie autko wydaje sie byc zadbane nie widac rdzy, jedyne co mnie zaciekawilo to sportowe siedzenia z recaro ich nie widac na zadnym zdjeciu ale pomijajac to pytasz czy mozliwe jest aby miala przejechane 298 tys km wydaje mi sie ze mozliwe to jest bo jak pisze w tamtym roku sprowadzil ja z niemiec i na auto 12 letnie w niemczech to to jest pikus ale moze miec tez przejechane 198 kolejne pytanie czy obnizone auto sprawia klopoty dla mnie nie sprawia trzeba tylko uwazac na dziury bo latwo zderzak urwac ;d |
_________________ Nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika |
|
|
|
|
trojan6
Alfa Romeo GT 1.8TS
|
Wysłany: 17-01-2013, 08:16
|
|
|
Auto wydaje się w dość dobrym stanie. Nie ma do czego się przyczepić. Po lekkim tuningu "z głową": spojler, progi, białe kierunki. Bardzo podoba mi się tej spojler
Niestety sprzedający kłamie....
Cytat: | JESTEM OSOBĄ PRYWATNĄ. |
Wpisz w Google jego numer telefonu, to zobaczysz. Chyba, że on ma tyle aut, albo tak szybko zmienia:P |
_________________ Strony internetowe, pozycjonowanie - www.alfakoncept.pl |
|
|
|
|
lewadzki [Usunięty]
|
Wysłany: 17-01-2013, 17:25
|
|
|
znaczy sie, moze byc osoba prywatna ktora sciaga auta , a umowe dostajesz bezpsrdnio z np. niemcem...
czyli osoba prywatna (handlarz) z n iezarejstrowanym komisem lub dzialalnoscia. Polak potrafi ? |
|
|
|
|
Katira
|
Wysłany: 17-01-2013, 19:50
|
|
|
a tak wracając do tematu auta... Czy coś ktoś jeszcze może powiedzieć na jego temat?
Bardzo dziękuję wszystkim powyżej za opinie.
Wstępnie ją obejrzałam, ale było zbyt ciemno żeby cokolwiek można o niej więcej powiedzieć.
Okazało się, że to rok '98 a nie '99. |
|
|
|
|
Pietia
|
Wysłany: 17-01-2013, 22:33
|
|
|
Katira, a odpalaliscie go ? jakies podejrzane dzwieki z silnika czy cos w tym stylu ?;> |
|
|
|
|
Katira
|
Wysłany: 17-01-2013, 23:14
|
|
|
Tak odpalaliśmy i wydawało się wszystko ok, dźwięk normalny i odpalił bez problemu. Będę jeszcze ją oglądać w dzień jakoś, więc zobaczymy co z tego wyjdzie.
Martwi mnie tylko ta gleba, chociaż facet twierdzi, że przecież nie jest obniżona...
Ja chciałabym w miarę seryjne auto, bez żadnego tuningu... Najchętniej bym to wszystko z niej zdjęła i podniosła, ale nie chcę się znowu bawić w dodatkowe koszty... Filtr powietrza też widzę wymieniony. |
|
|
|
|
Pietia
|
Wysłany: 18-01-2013, 10:50
|
|
|
Katira, tak filtr jest zmieniony na stozkowy. Tez mi sie ywdaje ze jest lekko obnizona ale tak jak wczesniej mowilem dla mnie nie sprawia to zadnego problemu tez mam glebe i nie narzekam jak narazie. Jak bedziesz ja teraz ogladac to popros tego pana zeby silnik byl zimny jak przyjedziesz zebys mogla zobaczyc czy nie ma zadnych problemow z odpaleniem na zimnym silniku |
|
|
|
|
Katira
|
Wysłany: 19-01-2013, 11:32
|
|
|
Kupiona
Temat można zamknąć. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|