Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1997
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 14-05-2013, 09:13
Ja tak nie mam, ale za to gdy kliknę "Zobacz posty nieprzeczytane", to pokazuje mi i tak już przeczytane posty, tylko, że są wciąż zaznaczone jako nieprzeczytane..
Jest to zabezpieczenie skryptu forum przed botami, które bardzo częstymi zapytaniami powodują obciążenie serwera i generują bardzo duży ruch w sieci. W poprzenim skrypcie tego nie było (a skrypt zawsze mamy najnowszy jaki jest dostępny), dlatego jest to widoczne od pewnego czasu. By zobaczyć jak to wygląda musiałam mocno kombinować, bo przy normalnym jak dla mnie użytkowaniu forum nie spotkałam się z czymś takim.
Trzeba się przyzwyczaić, albo wolniej klikać
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
MarcinP, to czasem się zdarza. To wina nieprawdiłowych wpisów w bazie danych, uaktualnianych w momencie czytania forum. Czasem wpisy są nieprawidłowe i nie jest to wina ani przeglądarki, ani skryptu (poza tym, że można byłoby ustawić, by skrypt to ignorował, ale to kiepski pomysł).
Zacytuję sama siebie:
Cytat:
Jeśli w nagłówku strony głównej są nowe posty, a po sprawdzeniu nie ma, trzeba kliknąc w "Oznacz wszystkie fora jako przeczytane" na dole głównej strony.
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum