W skrócie:
jeździłem Pumką 6lat, pozbyłem się jej w zeszłym roku i chcę do Pumy wrócić. Przejechałem 1/5 Polski, obejrzałem trzy egzemplarze, ładne na zdjęciach i zachwalane przez właścicieli - bez komentarza.
Moje wymagania:
1,7l
2000-2001r. (mile widziane światło stopu w klapie)
skórzane wnętrze (najlepiej z niebieskimi wstawkami)
jak najmniej rdzy
mile widziane lpg (samochód przeznaczony do przemieszczania się)
byle nie zielony i nie czerwony - reszta kolorów może być
Bardzo proszę o info o egzemplarzach spełniających w/w. kryteria
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 2000
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 27-10-2014, 10:23
Ta stoi na orlenie, róg Powstańców Śląskich a Conrada, oglądałem wczoraj, nie było kluczyków. Z zewnątrz nie podoba mi się siatka ogrodowa zamiast atrapy i kratki zderzaka trzymająca się na słowo honoru, niebieska folia i brak oryginalnej gałki zmiany biegów - to jeszcze można poprawić bez problemu, gorzej że żre ją rdza na drzwiach kierowcy i tylnych nadkolach i myślę że pod dokładką progów też szału nie ma, zderzak tylni ma dużego pająka a spasowanie dokładki jest tragiczne. Spoiler na klapie też do mnie nie przemawia.
Ogólnie na ideał się nie nastawiam więc chciałem ją kupić za ok. 6000, właściciel schodzi do 6700, gdyby ktoś był zainteresowany
Dzięki Słoodzik i proszę o więcej
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum