ula, wprawdzie nie jestem jeszcze w formie po chorobie, ale możemy się umówić, o ile nie jest to w jakichś "malinach". W razie czego mam skaner błędów i trochę wiedzy
Napisz PW.
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
ula
Wysłany: 15-05-2015, 12:02
autko pod warszawą jest do sprzedania.
na razie wiem że początek rdzy na nadkolach, prawe łożysko buszy i lekkie puknięcie na błotniku. ma oc i przegląd ważny ....
97 rocznik 1,7 silnik
jakkolwiek nr vin nie jestem wstanie telefonicznie wyciągnąc
[ Dodano: 15-05-2015, 13:08 ]
Opoya napisał/a:
ula, wprawdzie nie jestem jeszcze w formie po chorobie, ale możemy się umówić, o ile nie jest to w jakichś "malinach". W razie czego mam skaner błędów i trochę wiedzy
Napisz PW.
pytanie czy doszła wiadomosc bo w skrzynce w wysłanych nic nie widzę
Doszła, już odpisałam.
W "wysłanych" pojawia się dopiero, gdy adresat otworzy wiadomość. Wcześniej jest w "do wysłania".
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
ula
Wysłany: 19-05-2015, 15:34
jako żem dziewczynka, to chciałam się podzielić doświadczeniem szukania pumiaka
Niezwykle trudno jest znaleźć.... zaczełam od tych do zrobienia... tu okazało się, że albo nie mają przeglądu, albo się nie da odpalić, albo nr vin staje się barierą nie do pokonania
bo to że nadkola do zrobienia bo rdza to pikuś.
Najlepsza cena jaka była za nieruchome autko w tzw bdobrym stanie, nieuszkodzone to 4,5 tysia. brak przeglądu bo szyba do wymiany, rdza na nadkolach która " na pewno już nie pójdzie dalej" wgniecenia na masce i dowód rejestracyjny świeżo wydany....
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 2000
Kolor Pumy: Panther Black
Wysłany: 19-05-2015, 16:02
ula znajdziesz !! Nawet na naszym forum są linki do "ciekawych"
Moja, subiektywna sugestia szukaj takiej ~4,5tys zł nie zżartej! Ale przygotuj się na natychmiastową wymianą; rozrządu z pompą, zrobienia porządku z ukł. hamulcowym -klocki, bębny ect (~1,5tys) i będziesz zadowolona jeździć.
A resztę pierdół pomożemy Ci naprawić
ula
Wysłany: 19-05-2015, 21:11
hmm, sobota wyprawa w swiat obejrze i napisze. wygląda obiecujaco
zullo
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Moondust Silver
Silnik Pumy: 1.6
Rok prod. Pumy: 2001
Kolor Pumy: Amparo Blue
Wysłany: 31-05-2015, 22:41
Spokojnie, ja szukałam chyba pół roku. Najpierw przesiew ogłoszeń i rozmowy. Potem jeździłam intensywnie. Grunt to stan techniczny. Jeśli tam jest ok to wizualnie zawsze ogarniesz.
Muszę przyznać, że w tej kwocie nie ma za bardzo szans na stan dobry. Niestety za dobre, zadbane sztuki wołają sobie ok 6000. Zresztą kupując za 4,5 i tak wydasz 6
Piszę to bo sama szukałam do 4 a kupiłam za 6 plus opłaty xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum