mam pewien probroblem z ramką szyby czyli(uszczelką)musiala sie chyba zbyt wytrzec i teraz jak pada deszcze to woda dostaje mi sie do srodka,moze macie jakis pomysl co z tym zrobic?(chodzi mi o tą uszczelke ktora jest na drzwiach,nie ta wewnetrzna)
Ostatnio zmieniony przez Gaydek 25-12-2006, 20:58, w całości zmieniany 1 raz
Rok prod. Pumy: 1997
Wysłany: 11-11-2006, 09:17
jeżeli chodzi ci o tzw. "parapet" to wystarczy go zdjąć i dogiąć lekko blachę dzwi tzn. ten kant blachy ktory wchodzi w uszczelke. Tylko nalezy wczesniej opusic szybe zeby bylo latwiej. Roboty na 2 min, a efekt jest Ok. Tylko nie przesadzaj z tym dogięciem bo szyby nie zamkniesz.
miro0906 [Usunięty]
Wysłany: 11-11-2006, 12:14
to nie o tą uszczelke mi chodzilo,nie leje mi sie przez szybe tylko pomiedzy drzwiami a dachem.
W takim razie opuść szybę i przy otwartych drzwiach dognij całą ramkę w stronę samochodu. Uważaj, trzeba to zrobić z wyczuciem i dość delikatnie. Lepiej spróbować kilka razy, niż raz za dużo.
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum