Ta czarna, z 2000r za 19.900zl co miala 77.000 przejechane!
Ja mam taki telefon: +48 600624650. Lokalizacja: okolice Bielska Białej (woj. śląskie).
Haro [Usunięty]
Wysłany: 09-02-2007, 13:20
Dziekuje Wam wszystkim za pomoc. Niestety Puma ktora chcialem kupic poszla do kogos innego. Smutne to, ale nie jestem w stanie nic na to poradzic. Zdecydowalem sie juz na auto, i niestety nie jest to Puma (kupowac dla samego posiadania Pumy jest bez sensu, bo wpieprzyc sie w bubel trudno nie jest). Rudy Peugeot 206 po tuningu Neodesign, bardzo zadbany i bardzo ladny. Szkoda, ze nie bedzie to Puma, ale wierze, ze ten zakup bedzie dobry. Mam mimo wszyskto nadzieje, ze bede mogl sie tutaj udzielac razem z Wami
1. Cena z kosmosu.... poza tym zastanawiam sie czy te tarcze z tylu to atrapa czy gość coś zmieniał (nie wiedze zacisków)
2. niby ok..... (małe zdjęcia) mało zdjęć . podejrzanie mały przebieg...
3. mało zdjęć. wyglada jakby air bag był wystrzelony , nie ma oryginalnej gałki zmiany biegów...
1. Tarcze z tyłu? hmm... pewnie gościu by o nich napisał, to rzeczywiście zwiększa cenę auta. Podwójny wydech fajny, ale trzeba spawdzić jak jest robiony, jeśli od początku do końca to OK, jeśli dzielony ostatni tłumik to też OK, jeśli tylko atrapa, to bez sensu.
Drogo jak za dołożony dyfuzor, progi i nawet podwójny wydech.
Poproś o więcej zdjęć (środka, silnika), spytaj jak robiony wydech i co z hamulcami.
2. nie do oceny, mało zdjęć, silnik 1.6.
3. nie do oceny, mało zdjęć, silnik 1.6.
Ta ostatnia nie dalej jak dziś była opisywana... z trochę niższą ceną...
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Haro [Usunięty]
Wysłany: 21-02-2007, 00:02
A wiec kupilem!
Ale nie Pumke
Peugeot'cika 206, po tuningu (ale zrobionym ze smakiem. Do tego stopnia, ze nawet mojemu tacie, wielkiemu przeciwnikowi tuningowania fur, sie podoba!). Zapraszam do ogladania Jutro wrzuce wiecej zdjatek, a w piatek po dalszych modyfikacjach pozostale Mimo posiadania Puga - jestem dalej z Wami!
1.9D, oszczedny, ale nie zamulasty I o to mi chodzilo Bardzo dziekuje za ocene Ja kocham czarne fury, teraz rowniez i biale Jak dokoncze modyfikacje to wrzuce tutaj pare fotek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum