witam wszystkich
chetnie zakupie pume rocznik 2000 lub 2001 z przebiegiem do 120tys km. kolor bez znaczenia.
z niecierpliwoscia czekam na wiesci
Pusia
Silnik Pumy: 1.6
Rok prod. Pumy: 2000
Kolor Pumy: India Yellow
Wysłany: 08-08-2007, 10:37
Chętnie bym Ci pomogła, bo posiadam taki rocznik, ale za nic się z moim Skarbem nie rozstanę !
W klubie nie masz co szukać takiego rocznika do sprzedania, lepiej od handlarzy, bo klubowicze sami z chęcią wymieniają swoje pumy na "nowszy model"
Pusia ma rację - ciężko będzie "ustrzelić" Pumkę z tych roczników. Ale powodzenia.
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Pusia
Wysłany: 08-08-2007, 11:20
http://www.autotrader.pl/details,131,102105492.asp
tutaj masz srebrną, 2001 rok, ale 1.4, jeśli Cię to nie odstrasza
Bo nie napisałaś, jaki chcesz silnik.
Dzwonię i pytam goscia, jak mam to rozumieć, że to puma z 2002 roku, a on na to, że normalnie bo jest z 2002 roku
Się uśmiałam.
Facet był w szoku, jak mu powiedziałam, że pumy były produkowane tylko do 2001 r.
No wiec powiedział, że pumka jest bezwypadkowa, lekko draśnęty zderzak i lusterko, w środku jak nowa, przebieg 89 tys. Cena do malutkiej negocjacji.
W środku standardowe wyposażenie, 2 poduchy, fotele zwykłe (nie Recaro), klima, srebrne CD itd...
Snaco napisał/a:
Ta pierwsza to nawet jest 1,2 silnik i 75 Km. rok 2002..... jak dla mnie za duzo "perełek"
Snacko, to jest 1,4 , 2001 r. a przebieg... jak to przebieg - nigdy nic nie wiadomo...
jaka jest to sie domyslam.... ja mowie o tym co jest napisane w aukcji...
Pusia
Wysłany: 08-08-2007, 12:47
Wiem, ale to handlarz, a oni się nie znają
Wysłany: 09-08-2007, 07:42
Dziękuję za linki i informacje. jak tylko szef przestanie patrzec mi na rece to sobie wszystko obejrzę;) choc allegro , gratkę i otomoto mam juz w małym palcu:) poluje na pumke już kilka tygodni:) choc musze przyznac ze jestem troche sceptyczna po roznych waszych wypowiedziach dotyczacych oszukujących sprzedawców i róznych niedociagnięc których na pierwszy rzut oka nie widać.
Pusia
Wysłany: 09-08-2007, 11:35
Wiesz, tak to jest niestety
Nikt Ci nie napisze (sprzedawca), ze auto jest całe do remontu, ze padło to, to , to, to, tamto i tamto...
Każdy zachwala jak moze.
Takie zycie...
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 2001
Kolor Pumy: Panther Black
Wysłany: 12-08-2007, 17:50 Pumka 2000/2001
Witam ponownie
Również szukam pumki z tych roczników 1,7 silnik i cudownie by było by była to czarna perła Co najciekawsze muszę się pochwalić,odkąd należę do klubu wiem dość sporo o pumce dzięki Waszym postom.
Co ciekawsze wczoraj byłam o krok od kupienia mojego marzenia poczekam jeszcze 2 tyg. a mam nadzieję będzie już moja.Jak tylko wsiadłam do niej od razu wiedziałam że jak samochód to tylko PUMA!Mam wrażenie że to samochodzik wprost stoworzony dla mnie,wszystko mi się w nim podoba i ma to coś co dodaje mu szczególnego drapieżnego wyrazu
Pozdrawiam Agunię
hubertowna [Usunięty]
Wysłany: 13-08-2007, 07:16
Drobcia zazdroszcze ci;) ja byłam wczoraj na łódzkiej giełdzie i ani jednej pumci tam nie było;( Jak już zakupisz swoja wymarzona to prosze opowiedz o transakcji?ile dałaś?czy sprawdziłaś samochod z mechanikiem?itd
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 2001
Kolor Pumy: Panther Black
Wysłany: 13-08-2007, 12:04 pumka 2000/2001
Hubertowna najwazniejsze że jesteś na etapie poszukiwań a nie tak jak ja wczesniej planów i marzeń.2 miesiące niecałe minęły odkąd zaczełam rozglądać się za pumką.Mam nadzieję że dzielą mnie tylko tyg. od tego by mieć to cudeńko na własnośc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum