Lepsze oryginalne radio forda czy inne?? |
Autor |
Wiadomość |
Aguśka [Usunięty]
|
Wysłany: 07-09-2007, 15:46 Lepsze oryginalne radio forda czy inne??
|
|
|
Witajcie! Właśnie zakupiłam pumę i jest bez radia. Wydaje mi sie, że ładniej wygląda typowe, oryginalne radio forda, ale jak z jego jakością? Co polecacie w kwocie do 500zł?? A może ktoś ma na sprzedanie? Pozdrawiam! |
|
|
|
|
alfatech
Mustang 2005 V8
|
Wysłany: 07-09-2007, 16:09
|
|
|
Hej!
Jakość fabrycznych radyjek nie jest wysoka ,za 500 zł coś tam kupisz ale w rozmiarze 1 DIN , w fordach jest 1,7 lub 1,8 DIN ( jakoś tak . Będziesz potrzebowała ramki żeby to zamocować. |
_________________ Pozdrawiam
Tomek
|
|
|
|
|
mungo [Usunięty]
|
Wysłany: 07-09-2007, 18:36
|
|
|
Ja zakupiłem ramke na allegro, do tego wstawiłem Pioneera 3900MP i jest 100x lepiej niż z seryjnym radiem. |
|
|
|
|
Snaco
&Sadzik C4 VTS
|
Wysłany: 07-09-2007, 18:43
|
|
|
Zależy co kto lubi. JA nie mam zamiaru sie stresować że ktoś mi wyjmie radio. Dlatego wole seryjne. NAwet tego małego panelu nie wyjmuje. Skoro można je podpiąć pod wzmacniacz i sub'a to mi taka jakosc wystarczy. Dodam że kiedyś mi wyciagali radio z poprzedniego samochodu a panel był w domu. Zamontowałem wtedy kieszeń do radia.....I już więcej nie zamierzam chodzić z cegiełką
p.s. jak chce mieć mega doznania słuchowe to słucham na sprzęcie w domu.... |
|
|
|
|
Bacha
& Łasia
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Melina Blue
|
|
|
|
|
Hadzi [Usunięty]
|
Wysłany: 07-09-2007, 19:45
|
|
|
a ja zmienilem radio na Pinka DEH 4800 (mialem je w poprzednim aucie) i jestem jakos tam zadowolony, bo lepsze to niz oryginalny kaseciak |
|
|
|
|
Snaco
&Sadzik C4 VTS
|
Wysłany: 07-09-2007, 21:22
|
|
|
JA zmienilem z oryginalnego kaseciaka na oryginalne z CD. |
|
|
|
|
Opoya
Szarak ST225
|
Wysłany: 07-09-2007, 23:24
|
|
|
A ja zmieniłam oryginalne Forda, na... oryginalne Forda. Tyle, że montowane w późniejszych wersjach aut, czyli np. w Focusie po 2001 roku. Jest takiego samego rozmiaru i ma dwa plusy. Pierwszy, że jest z GPS, a drugi, że gra o wiele lepiej niż oryginalnie montowane, a miałam radio 7000, więc najwyższy model. Wada - jest czarne, ale mi to nie przeszkadza. |
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
|
|
|
|
|
tomcio
Silnik Pumy: 1.7 VCT
|
Wysłany: 08-09-2007, 07:08
|
|
|
A ja mam JVC KD-SH1000... Dzwiek produkuje zatentegowisty, ma slot na pamiec SD i najciekawsza funkcja która mi sie najbardziej przydaje to zbiera informacje drogowe po lokalnych kanałach RDS i odrazu przeprogramowywuje GPSa tak aby np. omijał ulice gdzie są remonty albo jakaś kolizja czy wypadek |
|
|
|
|
Darpomorza23 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-09-2007, 09:21
|
|
|
Ja sprzedałem moje radyjko seryjne żanecie25 (pozdrwiam) i mam teraz Lg.lecz zmienie na jakiegoś pioneera.Jakoś nie lubię fabrycznych choć nie mówie że grało źle bo grało całkiem nieźle.Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|