Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 13-11-2007, 12:39 Dotacje z UE
Witam mam pytanie, czy ktoś już może załatwiał dotacje z UE na otwarcie działalności gospodarczej?? kurcze to jest jak czeski film, wszyscy wiedzą,że cos takiego jest ale nikt nic nie wie, jak i co...
Please help
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 13-11-2007, 13:14
Rober nie, nie Urzędu Pracy, ja mam pracę, ale chcę otworzyc warsztat blacharsko-lakierniczy i chciałbym otrzymać dotację w UE na ten cel, i nie wiem jak to wygląda, może ktoś mądrzejszy mi to wyjasni ...
musisz dowiedziec się w czy twoje województwo posiada RPO (Regionalny Program Operacyjny) na lata 2007-2013 jeśli tak to musisz się z tym zapoznac czy przewiduje od dotowanie takich projektów jak Twój a nastepnie stworzyc biznesplan oraz wszystkie inne dokumenty potrzebne i złozyc wniosek z załacznikami o dotacje - życze szczęscia bo to wcale nie jest łatwe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum