Wysłany: 11-12-2007, 11:23 środek do czyszczenia felg
Chcialem sie z wami podzielic,zlotym srodkiem do czyszczenia felg.Nie wiem jak wy,ale za rowno w pumce jak i tera w pasku na felgach pojawilo sie pelno czarnych kropek-wynika to z zaniedbania felg czyli jednym slowem nie mycia ich(pogoda mi na to nie pozwalala akurat).
Polecam Wonder wheels firmy CarPlan,srodek pozwala bez jakiegokolwiek wysilku pozbyc sie kropek w 5 minut.Zadnego szorowania,skrobania czy tym podbnych,wystarczy posmarowac,odczekac,splukac woda i felgi jak nowe.
Produkt jest 6-cio krotnym zwyciezca auto express-best buy.Oczywiscie nie mozna go uzywac do chromowanych felg.
_________________ Aktualnie VW passat 1.9tdi(130)
Ostatnio zmieniony przez Boogie 11-12-2007, 15:40, w całości zmieniany 1 raz
Za każdym razem myjesz "środek" (wnętrze) felgi? Taki brud po kilku miesiącach to trudny przeciwnik. Wówczas (np.) Wonder Wheels to idealne rozwiązanie. BTW do płynu dodają pędzelek .
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Melina Blue
Wysłany: 13-12-2007, 23:00
też się chyba skuszę na ten produkt, bo tylnie felgi jest łatwo utrzymać w czystości ale z przodu jest masakra... wiadome pył z kloców itd. a czy ktoś wie czy można kupić do pumy takie osłony chroniące felgę przed pyłem, bo kiedyś widziałem takie coś ale nie pamiętam do jakiego auta ...Łasia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum