Hadzi i tu się do końca nie zgadzam z Tobą .Jakiś mały spojler taki jak ja mam lub progi myśle że są oki.Ale jechać z pumcią tak na maxa to fakt przesada.
Spojler i progi nie są złe, chodzi tylko o to żeby wszystko robić z gustem, a nie jak choinka na świeta:)
Ostatnio zmieniony przez Opoya 27-12-2007, 00:55, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Naprawa laptopów, płyt głównych, urządzeń sieciowych, sprzętu estradowego i studyjnego, telewizorów i monitorów LCD... Poza tym reszta elektroniki po uzgodnieniu
Pumy już nie ma
Prokotom [Usunięty]
Wysłany: 26-12-2007, 20:00
Ktos sie chyba za duzo w NFS Underground nagral i fantazaj poniosla...
"Bo fantazja, fantazja, fantazja jest od tego...."
Hadzi [Usunięty]
Wysłany: 26-12-2007, 21:50
Czarna, darpomorza, no oki, ale wszedzie trzeba zachowac, zdrowy rozsadek i trzeba miec odrobine gustu
zgadzam się z tym co mówi hojrak - przecież o gustach się nie dyskutuje.
A skoro auto już wcześniej było na allegro to prawdopodobnie nowy właściciel nie miał wpływu na jej wygląd - może to spoko gość który kupił akurat tą Pumkę z innych powodów niż ten tuning, więc hasła typu "smród dresa" conajmniej bym sobie podarował.
Prokotom [Usunięty]
Wysłany: 29-12-2007, 23:18
TomCat, "smrod dresa" to nie dyskusja na temat tego tuningu, tylko wyrazanie swojego zdania na ten temat, do ktorego kazdy ma prawo...
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 06-01-2008, 18:15
Mnie sie podoba.
Fakt, brewki wg mnie to masakra ale w kazdej pumie-totalnie nie cierpie takiego wygladu przednich reflektorów:)
pozdrawiam (wlascicielka totalnie nie przerobionej, dziewiczej wrecz pumki hihihi)
_________________ Pumka była the best gdy człowiek był młody i szczupły - teraz musi być SUV stosownie do wymiarów haha. CX5 2014
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum