puma zmarła - silnik nie odpala |
Autor |
Wiadomość |
adrianus
|
Wysłany: 28-01-2008, 21:03
|
|
|
hehe z tymi świecami to tak właśnie się to sprawdza tylko mam kolejny problem - od pokrywy plastykowej silnika odkręcam wszystkie śruby poza jedną i lipa. 2 imbusy z dwóch stron poszły i nic - ale 3ba się będzie pomęczyć - a co do baku to lipa by była jak 3ba było by wyciągać mam nadzieje że nie
jutro praca a w środę urlop i mechanik mam tylko nadzieję że w środę po południu będę już śmigał pumą a wieczorem pił - i że będzie za co to piwo pić
podziękował raz jeszcze za rady |
|
|
botr [Usunięty]
|
Wysłany: 28-01-2008, 22:19
|
|
|
Opoya napisał/a: | adrianus, na forum jest instrukcja po polsku i są tam rozpisane bezpieczniki. . |
Gdzie znajdę tą instrukcję z tymi bezpiecznikami ? |
|
|
|
|
szoszon [Usunięty]
|
|
|
|
|
adrianus
|
Wysłany: 29-01-2008, 14:21
|
|
|
http://rs58.rapidshare.co..._instrukcja.zip - tutaj też jest
A teraz tak puma stoi u mechanika - dzisiaj pompa paliwa się odezwała może coś w elektryce zobaczymy - mam nadzieję że w okolicach urodzin autko będzie śmigać |
|
|
botr [Usunięty]
|
Wysłany: 29-01-2008, 15:31
|
|
|
Okey ..Dzieki
Ale myślałem że coś nowego jest ..Bo już oglądałem ( czytałem ) |
|
|
|
|
Opoya
Szarak ST225
|
Wysłany: 29-01-2008, 18:23
|
|
|
To czekamy na wieści - mam tylko nadzieję, że to nic poważnego... |
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
|
|
|
|
|
adrianus
|
Wysłany: 29-01-2008, 19:05
|
|
|
Opoya, uwierz że ja też, oj ja też |
|
|
botr [Usunięty]
|
Wysłany: 29-01-2008, 20:30
|
|
|
Ojjj. opoya . opoya ... czyste piękno wielkiej mocy |
|
|
|
|
adrianus
|
Wysłany: 30-01-2008, 14:58
|
|
|
ufffff autko hula - przyczyną awarii była pompa paliwa - nie walnięta a tylko ( aż) robiła przebicie i działała dwukierunkowo - zależy jak jej zawiało - albo pompowała paliwo do układu albo z układu do baku - mechanik-elektryk chwilę pogrzebał i teraz jest już gites |
|
|
zoharek [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2008, 17:52
|
|
|
Ha! 1:0 dla mnie |
|
|
|
|
adrianus
|
Wysłany: 07-02-2008, 10:36
|
|
|
zoharek, podziękował boja tak bez przekonania myślałem o pompie - że padła - ale nie pomyślałem o takiej głupocie
kurcze wczoraj to samo - nie wiem czy zaśniedziałe czy zawilgocone kable przy pompce paliwa - bo po poruszaniu kabelkami pompka sie odzywa i autko pali normalnie muszę wydrzeć bak i przeczyścić wszystko jak nie to zmiana pompki na nową
PS - dostęp do kabli od pompki paliwa jest pod kanapą tylną - w gumowej uszczelce idą te kable - ale dostęp do baku czy pompki jest beznadziejny - kolejnym miejscem dostępu jest wiązka kabli - pod machą - 3ba się namęczyć żeby dojść co jest co bez schematów - no ale wystarczy schemat bezpieczników na szczęście |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|